Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün febe puan kaybettiğinde geçen senelerdeki kadar sevinmediği farkettim sonra şunu anladım ben kesinlikle bu sene Avrupada başarı istiyorum.Bunun içinde gerekli hamleler yapılmalı maliyetten bağımsız.Maliyet işi yönetimin onlar halletsin ama eksikleri kesinlikle gidermek zorundalar eğer gerçekten hedefleri avrupa ise.Eksiklerde gün gibi açık kaleci sol stoper sağ bek ve orta saha .para konusuda umrumda değil kasa dolu demedi mi bu yönetim görelim doğru mu değil mi ?Şunu da söyleyeyim bu yönetimde gerçekten çabalayan tek isim var o da abdullah kavukçu

Bu kobanispor cidden manyak sırasıyla Uğurcan Hakan,Kerem e dönüyorlar şimdi yine uğurcana dönmüşler

Singo geçen sene UCL'de 2 gol 1 asist yapmış. Ligde de 1 gol 2 asist veya 2 gol 1 asist
Italya'da 3 gol 3 asist yaptığı sezonlar var.
Adamın Luyindama ile pek alakası yok gibi

Son saati mi bekleyeceksiniz? Yetmedi mi osimhen aldık şovlarınız? Yeter ya, iş yapın artık. En az 4 adam lazım, günleri öldürmek dışında yapılan birşey yok. Geçen seneden iyi değil kadromuz şu an. Uefa da rezil olduk, şampiyonlar liginde elek oluruz. O zaman demeseydiniz hedefimiz şampiyonlar ligi vs vs. Bir osimhen ile olmuyor şampiyonlar ligi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt