- 31 Aralık 2015
- 12.885
- 8.102
- 1.488
Hiç bı savunma oyuncusuna o para verilmez orta saha veya hücum olsa neyse35e ihtimal vermiyorum
ben 5+20 olarak duydum bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bı savunma oyuncusuna o para verilmez orta saha veya hücum olsa neyse35e ihtimal vermiyorum
ben 5+20 olarak duydum bugün
Elbette olaganustu para verdik bisey diyemem.Yinede ihtiyaclara uygun nispeten makul adamlar bulabilirler heralde yapamiyorlarsa benden ne farklari kalir ? Bende yapamam sonuçtaO iyi 4 adamı alman için Osimhen’e 75 vermemen gerekirdi.
Derhal kiralik sözlesmesini fesih etmek lazimBerat lusu gittik Allahin malina emanet ettik cocugu hemen kesmis bu mac gecen mac da fena degildi 45 dk zor oynatti..
Aynen sağ beke okadar para verilmez.Hiç bı savunma oyuncusuna o para verilmez orta saha veya hücum olsa neyse
GibiYok görmedim de baya kötu puani var sofa da. Yumurtladimi?
Bu hamleler yabancı sınırının geleceğinin habercisiBu kobanispor cidden manyak sırasıyla Uğurcan Hakan,Kerem e dönüyorlar şimdi yine uğurcana dönmüşler
Bizim yonetimde ağırlığını koysun. Bunlar kimki her dedikleri oluyorBu hamleler yabancı sınırının geleceğinin habercisi
Onana+singo h.o o vakitSingo ismi ilk çıktığjnda afrika altyapılı savunmacı ve kaleci ben olsam almam demiştim şahsen. Fikrim aynı