Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.970
- 15.704
- 2.108
hoca hep doğru isimleri istedi ilk sırada ama bu yönetim alamadı.Burda suç Okan hocada değil malesef bu yönetimde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayatında 2 ay tdlik yapmış angutun triplere bak ya
Orçun yönetimden biri olabileceğini düşünüyorum. Bizi iyice vasata alıştırıyorsun geçen haftada Djiku dedinAdil Demibağ sağ bekte oynayabiliyor mu iyi Galatasaraylıdır
niye Abdülkerim kötü mü oldu 3 yıldır şampiyon takımın değişmez parçası Adil Demirbağ kötü topçu muOrçun yönetimden biri olabileceğini düşünüyorum. Bizi iyice vasata alıştırıyorsun geçen haftada Djiku dedin![]()
Baba değilde şu şampiyonlar liginde bir şeyler yapmayalım mı artıkniye Abdülkerim kötü mü oldu 3 yıldır şampiyon takımın değişmez parçası Adil Demirbağ kötü topçu mu
Bu kadar uzun sürecek bir şey mi acaba? Herhalde asıl sorun ve zaman alan kısım mevcut sitedeki tüm datayı yeni siteye geçirme. Beklentileri karşılar umarım.
bu taraftar yapısı ile bir şey yapamazsın pahalı oyuncu alsan boey gibi alman lazımdı derler, ucuz oyuncu alsan jelert gibi çöp derler, bu taraftar yapısının güdümünde kararsızca davranan yönetim ile anca ligde bir şeyler yaparız o da diğer kulüpler kötü diyeBaba değilde şu şampiyonlar liginde bir şeyler yapmayalım mı artık
Bu kadar uzun sürecek bir şey mi acaba? Herhalde asıl sorun ve zaman alan kısım mevcut sitedeki tüm datayı yeni siteye geçirme. Beklentileri karşılar umarım.
Abi stoper ve sağ bek, kaleci ve on numara ile ciddi fark yaratırız. Enseyi karartmayalım.bu taraftar yapısı ile bir şey yapamazsın pahalı oyuncu alsan boey gibi alman lazımdı derler, ucuz oyuncu alsan jelert gibi çöp derler, bu taraftar yapısının güdümünde kararsızca davranan yönetim ile anca ligde bir şeyler yaparız o da diğer kulüpler kötü diye
Okan Buruk'un istediği oyuncuları alalım başka bir şeye gerek yokAbi stoper ve sağ bek, kaleci ve on numara ile ciddi fark yaratırız. Enseyi karartmayalım.
Pavard+sommer alacaz gibimuhtemelen Pavard'ı alacağız 12-13m bonservis 6-7m maaş ile