Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ille biryerden kazik yicez ha, önce yusuf 6m soktu sonrada ahmed 6m.

Yusuf kazigini bir nebze anliyorum herif 18inde barca yapti orada tututanmadi diye sansimizi denedik..
Kutucu hicbir donem zaten ahim sahim topcu degildi sirf guzel goller atti diye tav oldu millet defalarca dedik bu kadar hantal herif Galatasarayda yapamaz diye

Evet elle tutulur haber hala yok gibi.

Köhn 5m
Cuesta 6m
Morata 5.5m
Frankowski 2.75m
Nelsson 1m

20m ile bakalım neler yapacaklar

Köhn 5m
Cuesta 6m
Morata 5.5m
Frankowski 2.75m
Nelsson 1m

20m ile bakalım neler yapacaklar
Gorunuse gore singoya verecekler(maas butceside dusmus olacak), tartoua koydugunda.

Bir noktada hosuma gidiyor, okan hocanin asla kullanmadigi adamlar ya da istemedigi(ama alinmasina OK verdigi) yani yabancilarinin hepsini kullanacagin adam olmasi onemli.

Ben jelert ve yusufu merak ediyorum. Yusufu trabzona , jelerti goztepe falan kiralasak keske

Gorunuse gore singoya verecekler(maas butceside dusmus olacak), tartoua koydugunda.

Bir noktada hosuma gidiyor, okan hocanin asla kullanmadigi adamlar ya da istemedigi(ama alinmasina OK verdigi) yani yabancilarinin hepsini kullanacagin adam olmasi onemli.

Ben jelert ve yusufu merak ediyorum. Yusufu trabzona , jelerti goztepe falan kiralasak keske
Bence kaleci+ defansın kira parası olarak kullanırız, jelert ve Yusuf kesin kiralanır bence satmak için bekledik istediğimiz paraları bulamadık kiralarız

Nelsson
Jelert
Cuesta

bunlarin hepsi totalde 4 milyon euro maas falan aliyor galiba, aldigin katki sifir.

Bunlar bize 15 milyon euro bonservis getirse.

Singo icin 28 milyon euro, yillik 3 milyon euro maas diye bakarsak bir yandan da acaba boyle daha iyi mi yapiyoruz diye dusunuyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt