- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.916
- 3.963
Simgo Sagin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bir doğa olayıdır ilk defa görüyorum bir haberinin tuttuğunu.Köhn unyon berline gidiyor ilk soyleyen de ferhat. Adaşına kolpaci demeye utanmıyor musun.
Inter yeni yapılanma içersinde, Martinez hariç herkesi satabilirler, düzgün teklife tabii. Ben Pavard'ın takımda kalacağını zannetmiyorum. Ne isterler fikrim yok, ama Fransa'ya dönmesi olası. Zaten Lille'in adı geçiyor.Kesinlikle pavard yabana atılacak topçu değil lakin olaya şu açıdan bakmak lazım inter sağlam verim aldığı bir oyuncuyu yollamaz arti ucuza yollamaz. Şayet 20 milyon bonservis gözden çıkarıldı ise o mevkiye singo acayip bir oyuncu. Anomali derecesinde patlayıcı hızlı. Teknik pavard ile karşılaştırilmaz ama günümüz futbolu maalesef atletik. Uygun ödeme koşulları ve 20 civarı bir bonservis ile singo her kuruşunu hak eder. Monaco 30 dan aşağı salmaz çünkü iyi topçu.
Versatil topçun olayımmmmSimgo Sagin
Illa 25 olunca alacagizGalatasaray'ın Wilfried Singo için yaptığı teklifi öğrendim.
7.5 mil. € kiralama
17.5 mil. € zorunlu satın alma opsiyonu
Monaco ile pazarlıklar yoğunlaştırıldı.
(Nevzat Dindar)
Şu kısım bence doğru : -5 milyon euro kira bedeli, sezon sonu satin alma bedeli 20 milyon euroAfrican Foot'un haberi dogru mu?
-Singo sali gunu Istanbul'da olacak.
-5 milyon euro kira bedeli, sezon sonu satin alma bedeli 20 milyon euro
Olsun para senden cikmiyor, kafana cok takma bunlariIlla 25 olunca alacagiz
. Kendimiz ucuza almayacağız
Sürekli aynısını atıp durma lan