Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çago denen kolpacı da 2m daha istiyor diyordu city.Burda kolpacı ifşalamaya devam edeceğim , bilerek bu kolpacıların ne dediğini aklımda tutuyorum patlayacakları için.Bundan sonra cago haberlerinin altına yazarım city 2m daha fazla istiyor diyordu diye.
Eksik söylüyorlar algısı yapmak için yapıyor iste

Donnaruma yı Manchester United alır, gariplerim Arsenal maçına Altay ile çıktı. Manchester taraftarı olsak, yönetim falan bırakmazdık.

Bu bedeller ortadayken nasıl bir anlaşma bekleniyor onu çözemedim.

Ayrıca Guardiola bir oyuncum gitmek isterse gider diyor. Çıkan haberlere göre Ederson gitmek istediğini söylüyor, fakat dün Ederson bizim oyuncumuz tarzı açıklama yapıyor.

Bu iş biz 15-20 arasını görmediğimiz sürece olumlu bitmez gibi, o bedele de 32 yaşında bir kaleci almak bu yıllık ücretle hiç makul değil.

Singo'da da benzer durum geçerli 7.5+17.5 teklifi son olmalı belki 2-3 bonus eklenebilir o kadar. Oyuncunun yıllık 5-6'ya çıktığı söyleniyor, çok yanlış iş olur. Defansta Sanchez, orta sahada Torreira maaşı üst sınır denmesini çok mantıklı buluyorum.

İlkay için bedelsiz gelirse her sene başına 500-700K arası imza bedeli eklenebilir.

Bu hafta içi halledemez isek o yukarıdaki bedelleri ödemek zorunda kalırız, eğer alternatif planlarımız yok ise.

Porto ile gorusup su Costa icin 25+5'e okey misiniz diye bir sorsalar ya?

En azindan maasi da ucuk bir rakam olmaz tabi burada asil problem Porto.

Bu saatten sonra ederson isi dönmez. Belli ki herifde bizi istiyor. Hayirli ugurlu olsun

Eksik söylüyorlar algısı yapmak için yapıyor iste
ortama bakıp onlar da farklı bir şey sıkıyor işte.Tarama yapıyorlar yabancı basından sonra düşünüp ona göre bir şey yapıyorlar.Mesela çago denen kolpacı büyük ihtimalle pedulla'nın arada çok fark yok yazısını baz alıp sıktı kolpasını

Galatasaray'ın Wilfried Singo için yaptığı teklifi öğrendim.

▪️ 7.5 mil. € kiralama
▪️ 17.5 mil. € zorunlu satın alma opsiyonu

Monaco ile pazarlıklar yoğunlaştırıldı.

(Nevzat Dindar)
Eger paket 25 ise- 10 /15 e bile bolunmesi daha iyi. Onumuzdeki 1 tilda osimen icin 4 aya 17.5 , yaza kadarda 17.5 + singo parasi odeyeceksin.

Saglam kulfet bu, kaldi ki ucuz maasli da olmayacak singo yazilan cizilen menajer tatavalarina gore.

25 bile bence baya yuksek butce, max 18-20 falan olsa ne guzel olurdu

Eger paket 25 ise- 10 /15 e bile bolunmesi daha iyi. Onumuzdeki 1 tilda osimen icin 4 aya 17.5 , yaza kadarda 17.5 + singo parasi odeyeceksin.

Saglam kulfet bu, kaldi ki ucuz maasli da olmayacak singo yazilan cizilen menajer tatavalarina gore
Osimhen icin tek taksit kaldi, o da 35 milyon euro. (bidaki sene Haziran ayinda)

32 yasindaki kaleciye 10 milyondan fazla vermek aptalliktir

City de bu bedele oyuncuyu birakmayacagina göre transferden vazgecilmelidir

1755510725874.webp
abi bu düpedüz onun bunun çocukluğu ama yani.Ben Seghir'e bile 35 isteyen takım yedek stoperine de aynı parayı istiyor şaka gibi ya.Ulan 20 milyondan 1 kuruş fazla istendiği an kalkmanız lazım Singo için o masadan zaten.Suç bunlarda değil bizimkilerde zaten

Porto ile gorusup su Costa icin 25+5'e okey misiniz diye bir sorsalar ya?

En azindan maasi da ucuk bir rakam olmaz tabi burada asil problem Porto.
Porto, Costa satılırsa mutlaka b planı vardır Famalicao, Gil Vicente ya da Rio Ave 'den birini alırlar hemen kaleye. Costa ile anlaşmakta kolay 3 ya da 3,5 a ama bonservis bunlar 50 falan ister gibime geliyor ?

Osimhen icin tek taksit kaldi, o da 35 milyon euro. (bidaki sene Haziran ayinda)
Ben 35 i 2025 ve 2026 seklinde bolmustuk diye hatirliyorum niyeyse. Ama farketmez toplam cikacak para kol gibi, eger uzerine birde singodan eklersen, onumuzdeki yaz zaten belki transfer yapamayacaksin... Hele bide CL ye gidemezsen ayvayi yedin . Bunu tff /fener fena kullanacak kullanabildigi kadar lig ozelinde

Edit: bolduk derken 2025 sonuna kadar bir odeme, 2026 yazina kadar kalani diye

2 yıl önce oynanmış maç ama baya iyi duruyor;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt