Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jadon Sancho, Roma'nın teklifini kabul etmedi ve görüşmeler sona erdi. (Di Marzio)

Nelsson icin yanlis hatirlamiyorsam 18 milyon falan teklif edilmisti birkac sene önce

Simdi kimse almak istemiyor

Geldigi durum cok üzücü

Olmuyor iste. Absurd maaslar vermeyince kimse buraya gelmek istemiyor. Resmen arap takimi muamelesi goruyoruz. Kim buna sebep olduysa yaziklar olsun. Galatasaray bile €4M tavan maas belirlemeliydi. Geliyorlarsa gelsinler, yoksa gelmesinler arkadas.

Olmuyor iste. Absurd maaslar vermeyince kimse buraya gelmek istemiyor. Resmen arap takimi muamelesi goruyoruz. Kim buna sebep olduysa yaziklar olsun. Galatasaray bile €4M tavan maas belirlemeliydi. Geliyorlarsa gelsinler, yoksa gelmesinler arkadas.
Oyuncular gelmek istiyor ki o nereden cikti? Burada kulupler zorluk cikartiyor.

Ederson'u kastediyorsan o 8 milyon euroluk maas bana kolpa geliyor, ciddi bir kaynak yok bunu yazan.

MLS'de böyle bir kural varmis. Üc kagitci ve zaman calma isteyen takimlara karsi iyi bir kural olabilir

OFF FIELD TREATMENT RULE: If the referee stops play due to a potential player injury in which the player remains on the ground for more than 15 seconds and the medical staff enters the field of play, the player may be required to leave the field of play for two minutes.

Ya su Tzolakis ve Costa icin bir nabiz yoklasak ya? Merak ediyorum harbiden kac para isteyecekler.
Tzolakis icin hic konusulmamis ya da X bir takim icin haber olmamis olmasi bana baya enteresan geliyor. Talibi hic olmamissa neden yoklanmasin ama ligler baslayacakkende adamlar aptal degil.

Costa icin guya HY 20lik mektup yollandi demisti. Hala "isim biliyorum soylemiyorum" baklasini cikarmadi agzindan. Belkide o isim olursa edersonu sallayacagiz/ya da onu bekletiyoruz . O isim bana ya tzolakis ya da kabus gundem olarak Onana gibi geliyor

Sancho 1 Eylül'e kadar takım bulamazsa, Türkiye seçeneğini düşünecek. (Fabrizio Romano)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt