Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koca sene araştırıp muslera yerine 24-27 yaş arası 15-20 bonservisle kaleci bulamamak büyük rezillik

ederson transferi istediğimiz şartlara bitse de kaleci transferi süreci çok kötü yönetildi ve planlandı

Kaleci transferinin Osimhen işini beklememesi gerekiyordu artık çıktı ortaya. Kaleci bütçen baştan ayrı olacaktı. Osimhen'den bağımsız çıkıp getirecektin erkenden.

Singo ve Ederson gelirse

Üçlünün sağında Singo, ortada Sanchez, solda ise Eren veya Bardakçı olan 3-4-1-2, 3-5-2 türevlerini sıklıkla izleriz.

İcardi yedek imkansıza yakın.

Tor-Lemina önünde oynayacak en kötü derinde Tottenham maçı gibi Mertens yerine.
Bana da öyle geliyor. Icardi fit kaldığı sürece 3-4-1-2 ve 4-4-2 düzeninde oynayacağız. O yüzden hoca hem sağ bek hem stoper oynayabilen oyuncu arıyor. Defansif ve hucumsal olarak mac esnasinda rolu degistirebilecek topcu ariyor.

Bu paralara daha uygun oyuncular alabiliriz bulunur dunyada diye dusunuyorum ben. Orta sahaya da dinamik oyuncu istiyorum
Suan kim alinir ve kadroya yazarsin hemen o manada sordum.

Bende genc olsun ama direkt A takimda oynayabilsin istiyorum ve takim kalitesini artirsin isterim, ama kim mesela?

25 milyon ve Sommer işini belirli hesaplar pompalayıp duruyor günlerdir. Zerre doğruluğuna inanmıyorum. City ile aradaki fark 2-3 milyon ve bizimkiler indirebildikleri kadar indirmeye çalışıyorlar belli ki.

Suan kim alinir ve kadroya yazarsin hemen o manada sordum.

Bende genc olsun ama direkt A takimda oynayabilsin istiyorum, ama kim mesela?
Ben isimleri yazdım hocam kendimce kendi istegimce. Orta saha direk 11 olmak zorunda değil. Kaleci de o paralara bir dolu genc isim denenebilir teklif. Sag bek de defans da.

Ben isimleri yazdım hocam kendimce kendi istegimce. Orta saha direk 11 olmak zorunda değil. Kaleci de o paralara bir dolu genc isim denenebilir teklif. Sag bek de defans da.
Arkadaslar iki isim yazmis da oyle Norvec ve Faroe adalarindan gelen oyunculardan bir sey olmaz, FM oynamiyoruz burada. Sen suan direkt A takimda faydali olabilecek 4 oyuncu alman lazim ki bunlar iste Ederson, Ilkay, Singo veya benzer kalitede birileri olmali. Yeni Jelert'lerle bu takim bir yol alamaz yani onu unut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt