- 1 Ağustos 2009
- 44.920
- 43.530
- 4.198
Ne spoilersi la, font mu?
Neyini anlamadınız.
Kalede Günay ile devam diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne spoilersi la, font mu?
Şahane olur üstadSingo işi uzarsa, çok yokuş yapılırsa GEERTRUIDA hamlesi gelebilir bence
Bu konuda katılıyorum. Alacağı defans oyuncusunu hem stoper hem sağ bek olarak kullanmayı düşünmesi. Sallai & Jakobs ikilisini bu sene hem bek hem kanat olarak izlememiz. Barış & Yunus & Sane gibi doğrudan ilk 11 oynayıp fark yaratacak 3 kanat oyuncumuzun olması filan gerçekten kadro kalitesi olarak hoş geliyorOkan hoca da aslında son basın toplantısında bunu destekler konuşmuştu. Rotasyonu daha sık kullanacağız demişti. Bu da zaten 14 oyuncudan da aktif yararlanabilmesi anlamına geliyor. Bence kullanılamayacağını düşündüğü herkesi yollamaya çalışacak.
MusialaSane'yi aldık ismini unuttuğum Bayern'li sakatlandı
Osi'yi aldık Lukaku perte çıktı
Aklı olan bize oyuncu vermez bu saatten sonra
hayatımda izlemedim transfermarkttan buldum rtaş.Şahane olur üstad
O kim?
Hocam mesela brn kendi kendime yazdigim amatorce yazdigim isak steiner jensen i alkmaar 4 e aldi . Bence bos transfer degil. Bizim klup den boyle hareketler görmek isterim.Arkadaslar iki isim yazmis da oyle Norvec ve Faroe adalarindan gelen oyunculardan bir sey olmaz, FM oynamiyoruz burada. Sen suan direkt A takimda faydali olabilecek 4 oyuncu alman lazim ki bunlar iste Ederson, Ilkay, Singo veya benzer kalitede birileri olmali. Yeni Jelert'lerle bu takim bir yol alamaz yani onu unut.
Bunlar AZ Alkmaar gibi takimlar icin iyi transfer olabilir zaten genc ve henuz gelisimini tamamlamamis oyunculari makul rakamlara alip, onlari parlatmak, ve daha sonra iyi paraya satmak istiyorlar. Sampiyonluk hedefi yok, taraftar baskisi yok, medya gucu yok.Hocam mesela isak steiner jensen i alkmaar 4 e aldi . Bence bos transfer degil
Geriden geliyorum ama 25 milyon bonservis Ederson için mi?
O paraya zorlarsak Martinez alınır
Kutucu + 4 e de ben okum. Batagov cok iyi olurkutucu+2 milyon yüro=batagow
takasına ne dersin ,tzon?
Bunlar AZ Alkmaar gibi takimlar icin iyi transfer olabilir zaten genc ve henuz gelisimini tamamlamamis oyunculari makul rakamlara alip, onlari parlatmak, ve daha sonra iyi paraya satmak istiyorlar. Sampiyonluk hedefi yok, taraftar baskisi yok, medya gucu yok.
Bir nevi suan Goztepe'nin yapmaya calistigi gibi.
Alkmaar'in transfer politikasi bizim gibi buyuk kuluplere uymaz. Senin anlatmak istedigini anliyorum ama senin de anlaman gereken su ki, biz hedefleri olan ve nasil Real Madrid kendi ulkesinde her sene sampiyon olmasi bekleniyorsa aynisi bizim icin gecerli burada.
Genc oyuncuyu makul fiyata alirsin ama bizde yabanci kurali varken bu bir veya 2 olur, onlari da rotasyon amacli tutarsin veya kiralik gonderip oyle takip edersin performanslarini.
Yani bir AZ Alkmaar, Rennes, Udinese gibi takimlarin transfer mantalitesi ile bizim kulupler ayni olamaz.
Anlatmak istedigimi anlamisindir umarim![]()
Bu biraz yabanci kurala bagli. Simdi Fransa, Hollanda ve Almanya gibi ulkelerde adamlarin boyle dertleri yok. Bu yuzden her taraftan oyuncu getirebiliyorlar.Katılıyorum özellikle yabancı genç oyuncu transferine karşıyım. Genç oyuncular yerli isimlerden tercih edilmeli.