Melih Akan
Ulubatlı Souness
- 26 Ekim 2009
- 39.979
- 17.710
- 2.783
Yok bunlar kimseyi alamazlar. Alsalarda cuesta sommer gibi cöpler alacaklar
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bunlar kimseyi alamazlar. Alsalarda cuesta sommer gibi cöpler alacaklar
Kaynak atabilirmisin hocam okuyayim severim boyle luzumsuz isleri takip etmeyiSallai , karagümrük maçında türk futbol ligleri sprint rekorunu kırmış
Simdi buyuk takimda hem tecrubeli oyuncularin olmasi gerekiyor, hemde atlet ve genc basariya ac olan oyuncular. Daha dune kadar emekli denilen Mertens 3 sampiyonlugumuzda katkisi oldu. Bu tarz oyuncular buyuk maclardan kacmiyor, baski oldugu an ayaklari titremiyor.Hocam mesela benim dusunceme gore ilk bir liste atmıştım oradan defansa yedek ya da oynar olur. Orta sahaya yedek olur mesela. Sonuç olarak simdi de abdulkerime ve orta sahaya adam arıyoruz. Kaleci icin de yine 25 yaslarinda bir lammens gibi isimlere hic bir şey demem ücret de dahil
Ayağı varKolsuz Edersona hayir
Kaleci kalecilik yapar bek bek oynar orta saha orta saha oynar. Kalecinin eli iyi olsun.Ayağı var
Yıllık 7 milyon euro maaş istiyormuşsunAyağı var
Dönme dolap gibi dönuyorlar topcular arasindaFenerin kerem yerine güya anlaştık dediği nene icin salzburg 30 milyon istiyormus ,yani bu mallar bu yüzden kereme döndüler anlasilan
DorguuuuuuuDorgu yoldayiz sakin olun biraz ya
Tarihimizin en etkili transfer dönemini yasiyoruz simdiye kadar gec filan da kalinmadi
Takimimiz icin hayirlisi olsun hocam selamlar iyi gunler.Simdi buyuk takimda hem tecrubeli oyuncularin olmasi gerekiyor, hemde atlet ve genc basariya ac olan oyuncular. Daha dune kadar emekli denilen Mertens 3 sampiyonlugumuzda katkisi oldu. Bu tarz oyuncular buyuk maclardan kacmiyor, baski oldugu an ayaklari titremiyor.
Genc oyuncu buradaki baskiyi kaldirabilir mi? Buyuk takimda oynabilecek mi, calisma motivasyonu var mi? Bunlar soru isaretidir her zaman.
Ben listeyi gormedim bu arada, yani kimlerden bahsettigini bilmiyorum.
Suan biz yedek oyuncu da aramiyoruz tam olarak.
Bize birinci kaleci, direkt sag bek, ve ucuncu stoperin en kotu Abdulkerim kalitesinde olmali.
Orta sahaya alinacak biri de en kotu Sara kadar iyi olmali cunku o da hala ne yapacagi belli degil. Tartisilan bir isim hala bir kesim tarafindan.
Defansif orta saha genc olabilir bak, orada Lemina var, kolay sakatlanabilen biri, oraya bir scout transferi olabilir.
Onceligimiz as kadroyu guclendirmek, olursa sonra kadro rotasyonu icin transfer de yapilabilir.
Bu herifin belinde sorunlar vardı iyice incelemeden almasınlar zaten. Milyon tane kajeci. Brezilya liginden alsinlar gitsinler futbolcu mu bitti ama arkadasYıllık 7 milyon euro maaş istiyormuşsun
Singo 7 milyon istiyormuşBu herifin belinde sorunlar vardı iyice incelemeden almasınlar zaten. Milyon tane kajeci. Brezilya liginden alsinlar gitsinler futbolcu mu bitti ama arkadas
West Ham'li arkadasim. Premier lige uygun oyuncu degil, cok yavas kaliyor, bu yuzden cok kirmizi kart goruyor dedi. Bence alsin fb, yavas oyuncudan bize zarar gelmez.Meksikalı Mehmet Topal iyi oyuncu