Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam mesela benim dusunceme gore ilk bir liste atmıştım oradan defansa yedek ya da oynar olur. Orta sahaya yedek olur mesela. Sonuç olarak simdi de abdulkerime ve orta sahaya adam arıyoruz. Kaleci icin de yine 25 yaslarinda bir lammens gibi isimlere hic bir şey demem ücret de dahil
Simdi buyuk takimda hem tecrubeli oyuncularin olmasi gerekiyor, hemde atlet ve genc basariya ac olan oyuncular. Daha dune kadar emekli denilen Mertens 3 sampiyonlugumuzda katkisi oldu. Bu tarz oyuncular buyuk maclardan kacmiyor, baski oldugu an ayaklari titremiyor.

Genc oyuncu buradaki baskiyi kaldirabilir mi? Buyuk takimda oynayabilecek mi, calisma motivasyonu var mi? Bunlar soru isaretidir her zaman.

Ben listeyi gormedim bu arada, yani kimlerden bahsettigini bilmiyorum.

Suan biz yedek oyuncu da aramiyoruz tam olarak.

Bize birinci kaleci, direkt sag bek, ve ucuncu stoperin en kotu Abdulkerim kalitesinde olmali.

Orta sahaya alinacak biri de en kotu Sara kadar iyi olmali cunku o da hala ne yapacagi belli degil. Tartisilan bir isim hala bir kesim tarafindan.

Defansif orta saha genc olabilir bak, orada Lemina var, kolay sakatlanabilen biri, oraya bir scout transferi olabilir.

Onceligimiz as kadroyu guclendirmek, olursa sonra kadro rotasyonu icin transfer de yapilabilir.

Simdi buyuk takimda hem tecrubeli oyuncularin olmasi gerekiyor, hemde atlet ve genc basariya ac olan oyuncular. Daha dune kadar emekli denilen Mertens 3 sampiyonlugumuzda katkisi oldu. Bu tarz oyuncular buyuk maclardan kacmiyor, baski oldugu an ayaklari titremiyor.

Genc oyuncu buradaki baskiyi kaldirabilir mi? Buyuk takimda oynabilecek mi, calisma motivasyonu var mi? Bunlar soru isaretidir her zaman.

Ben listeyi gormedim bu arada, yani kimlerden bahsettigini bilmiyorum.

Suan biz yedek oyuncu da aramiyoruz tam olarak.

Bize birinci kaleci, direkt sag bek, ve ucuncu stoperin en kotu Abdulkerim kalitesinde olmali.

Orta sahaya alinacak biri de en kotu Sara kadar iyi olmali cunku o da hala ne yapacagi belli degil. Tartisilan bir isim hala bir kesim tarafindan.

Defansif orta saha genc olabilir bak, orada Lemina var, kolay sakatlanabilen biri, oraya bir scout transferi olabilir.

Onceligimiz as kadroyu guclendirmek, olursa sonra kadro rotasyonu icin transfer de yapilabilir.
Takimimiz icin hayirlisi olsun hocam selamlar iyi gunler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt