Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta, Nelsson ve Kohn gittiginde 12 yabanci oluyor. Yusuf Demir ve Jelert’i de yollayip kaleci, sag bek, stoper ve orta saha alinmaliydi. Ikisi de yine fazla sure almayacaklar. Butun transfer sezonu Osimhen ile gecti. Sifir planlama.

18 gün önce kavukcu istedigimiz oyuncuyu alabilir dedi . Nerde hani bukadar show yaparsanız millet size piyarcı diyince kabarıyorsunuz sonra

Petrovic ne kadara gitti hocam? Hem genç olsun hem de CL de kalemizi emanet edelim dediğimiz bir kaleci ne kadardan başlar?
Lammens i 20 ye bitirmek icin caba gösterdik mi ederson kadar ya da baska bir genc kaleciyi. Yarın bir kanat istedik hemen coman bir orta saha istedik haydi ilkay yok xhaka bu olmamali

Lammens i 20 ye bitirmek icin caba gösterdik mi ederson kadar ya da baska bir genc kaleciyi
Petrovic'i istedin olmadı, Trafford vs kaça gitti? Bütçemiz 20 değil diyorum hocam. Maks 12 13. Bu sebeple maaş sorun değil bons sorun bize. Veremiyoruz yani o rakamları.

Bu Singo genelde stoper oynamis son sezon. Apo’yu sag ayakli stoper ile mi degistiriyoruz yoksa bunu sag beke mi cekiyoruz? Planlamayi anlayan var mi?

3 lü yapacak gibi gelirse singo davi apo
Bak bu mantıklı olabilir geçen sene üçlü savunmayla alakalı Abdülkerim & Davinson ikilisinin yanına 3. oyuncu koyma sıkıntısı çekiyorduk tabii bir başka sıkıntı da Yunus & Barış ikilisinden kanat bek çıkarma merakıydı

Tabii şimdi de ister istemez şeyi düşünüyorum üçlü oynayacaksak neden elimizde üçlü oynamayı bilen tek bek Köhn & Frankowski 'den çıktık

Bilmiyorum herhalde Singo 'yu dörtlünün sağ beki olarak kullanmayı veya Abdülkerim yerine sol stoper oynatmayı planlıyor. İşin açıkçası her ikisi de benim aklıma çok yatmıyor

Kaleci işine gereksiz yere çok takılındı ve zaman kaybedildi

Günay'la Türkiye Kupası kazandık, neredeyse ligde bile idare ediyoruz. Efsane Muslera bize gelmeden önce İtalya'da sıradan bir kaleciydi. Şimdiye kadar orta maliyetli yabancı bir kaleciyle anlaşıp diğer bölgelere maddi açıdan daha rahat şekilde geçmeliydik.

Haa diyorsanız ki Ş.L. için üst düzey kaleci şart, oralarda işin kaleciye kaldıysa zaten gideceğin çok da yol yok demektir

Jelerti satamiyorsak bari opsiyonsuz piyasasini yükseltebilecegi fazla fiziksel olmayan yere kiralayalim.

menajer kuklaları gardi ederson işini bozdu sommer çakmaya çalışıyor diye felaket algı yapıyorlar, Gardi olduğu sürece para yiyemiyorlar adamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar

Bu takıma orta sahada lazim, lemina bana hiç güven vermiyor. Oyun anlamında değil sakatlık olarak son maçta da ağrısı var dedi Okan hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt