Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.

herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.

lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.

sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.

sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.

valla karar veremedim ben.
Sara-lemina-torreira
Barış-yunus-sane-osimhen-icardi

Üçlüde çıksak dörtlüde çıksak bu isimlerden ikisi sezonun büyük kısmında yedekte bekleyecek. En büyük problem bu.

3'lüye geçersek Yunus'un yer bulma ihtimali sıfır.
Tam tersi Renktaş 343 e dönersek yunus ve sane kanat forvet barış kanat bek olarak forma bulur. Hatta Sara içinde busistem daha iyi orta sahada defansif görev olarak 1 tık daha rahat olacaktır. Ama sistem değişimi her zaman risktir. Artı Bizde Barış kanat bek olarak çok iyi olsa da diğer kanat Bekin kim olacağı önemli hale gelecektir.

Neymiş efendim önce satış yapcakmışız, devre arasında aldığınız çöplerin satışı dimi. 3 ay çer çöp yollama ile vakit geçiyor, yönetim satışta iyiymiş, kim aldı peki bu aldıkları çer çöpü. Hasbel kader baskı ile alınan bi Lemina şampiyon yaptı. O da araplardan direkten döndü. Gaztecisinden, muhabirinden taraftarından eski topçusuna kadar cemil cümle İlkay diye inim inim inliyor, bizim akıllılar hayla çer çöp yollama peşinde.

Lanet olsun yahu hiçbişi istemiyoruz, İlkayı getirin, hiç olmazsa şamp bari yapar Osim ile ikisi. Şamp liginde bu kafa ile bu yönetim ile üzgünüm başarı mümkün değil.

osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.

herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.

lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.

sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.

sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.

valla karar veremedim ben.
İşte bunun adı kadro planlaması. Şamp liginde başarılı olacakmış bu planlama

bu saatten sonra artık top 5 ligden gelen her kaleci ve savunma oyuncusunu överim.Transfersizlikten kafayı yedim çünkü Pavard da iyi oyuncu , ilk ismi çıktığında yanlış konuşmuşum benim hatam

şayet hem stoper hem sağ bek arıyorsak zaten bu minvalde dünya üzerinde alabileceğimiz en iyi adam pavard olabilir
interde pek sağ bek oynamadı ama hem fransa milli takımın da hem de bayernde önünde sane varken önlü arkalı baya oynadılar o yönden de bir avantaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt