Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.772
- 4.758
2 tanesi u23 olmak üzere 4 transfer lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah renktaşYok hocam okuma boşa
osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.
herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.
lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.
sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.
sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.
valla karar veremedim ben.
Günay3'lüde Yunus ile Sane'nin herhangi bir şekilde aynı anda sahada olma ihtimali yok. Hayal görüyorsunuz.
Singo için bu dönem değil, 5 kira + zorunlu satın alma gibi teklif söyleniyor. Kaleci konusunda bütçemiz 20'ler olsa idi Petrovic bugün kalemizi koruyor idi. Maalesef durum bu, eleştirilir mi elbette.Osimhen'e 40'ı peşin 75m bonservis sıktığın sezon en büyük ve acil ihtiyacın olduğu çoktan belli kaleci için en fazla 12-13m bütçe ayırdıysan bu ayranı yok içmeyedir, bu kel başa şimşir taraktır. Saçmalıktır. Şaka veya espri değil, gerçek manada istifa sebebidir. Yangın sebebidir. Yönetimin oradan indirilmesi için kulüp içi muhalefetin harekete geçme nedenidir. Tüm stadın istifa tezahuratlarıyla yıkılması sebebidir. Bir çuval inciri berbat etmektir. Küfürlüktür. Gomis'i satıp Eren Derdiyok'la CL sezonuna başlamaktan beterdir. Çok kızdığımız Cuesta transferinden bile birkaç gömlek beter aptallık ve beceriksizliktir.
Bir de üstelik, ondan bağımsız aynı anda 20'lere 30'lara Singo almaya çalıştığın konuşuluyor. Nasıl kaleci bütçen 12-13 oluyor hala o zaman, o da ayrı bir tartışma konusu...
Singo için bu dönem değil 5 kira + zorunlu satın alma gibi teklif söyleniyor. Kaleci konusunda bütçemiz 20'ler olsa idi Petrovic bugün kalemizi koruyor idi. Maalesef durum bu, eleştirilir mi elbette.
Sangare zu Lens olmuş
Oha amedi tslye çıkarmak için ne kadro kurmuşlar beBu diagne amed e gitmiş ya lan…
samp liginde makattan delinmek istemiorsak #hementransferderhaltransfer
İyi para harcamışlar belli… hakem kardeşi de almışlar kaleyeOha amedi tslye çıkarmak için ne kadro kurmuşlar be