Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamin maasini cozersin, o kolay kismi. 4.5 bile olsa 3 kati maasa cikiyorsun.

Bonservisi ama halledemeyiz, adama 40-50ler yazilmis
Orada yazdigimi anlamadin sanırım adama baskı yapmasi için deli bir ücret vermemiz gerekiyor ki bonservisini dusurebiliyorsa yapsın dedim. Gelipte 1.5 aliyorken 2.5 a olmaz o is yani. Buda olursa pahaliya patlayacak bir transfer ki olacagini sanmiyorum.

GSC
Dance Cat GIF

Benfica da Orkun'a 50 istiyordu belli olmaz bu işler belki %25-30 da satıştan pay veriyoruz detayları görmek lazım
Orkun hocasına ana avrat gitmiş ve ille de Türkiye diye tutturmuş biri. Seçenek bırakmadı. İyi bile sattılar. Kerem'in de serbest kalma bedeli 60 milyon euro idi misal, 25'e 1 sene içinde gönderiyorlar. O tutarlar şişirmeydi.

Costa çok alakasız. İlla örnek vermek gerekirse Muslera gibi orda ve hali hazırda yüksek teklifleri görmüş biri.

Orada yazdigimi anlamadin sanırım adama baskı yapmasi için deli bir ücret vermemiz gerekiyor ki bonservisini dusurebiliyorsa yapsın dedim. Gelipte 1.5 aliyorken 2.5 a olmaz o is yani. Buda olursa pahaliya patlayacak bir transfer ki olacagini sanmiyorum.
E 3 katini yazioz da iste (1.5 ise maasi 4.5 diyorum iste. Hadi 5 de )

Ayni seyi soyluyoruz:)

Ya bu herifi city alamamis 20 ye biz alcaz aynen bıkmadilar bu sacmaliklardan.En basindan beri ilkay,ederson,Akanji paket halinde muhtesem olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt