Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.549
- 59.117
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada yazdigimi anlamadin sanırım adama baskı yapmasi için deli bir ücret vermemiz gerekiyor ki bonservisini dusurebiliyorsa yapsın dedim. Gelipte 1.5 aliyorken 2.5 a olmaz o is yani. Buda olursa pahaliya patlayacak bir transfer ki olacagini sanmiyorum.Adamin maasini cozersin, o kolay kismi. 4.5 bile olsa 3 kati maasa cikiyorsun.
Bonservisi ama halledemeyiz, adama 40-50ler yazilmis
Orkun hocasına ana avrat gitmiş ve ille de Türkiye diye tutturmuş biri. Seçenek bırakmadı. İyi bile sattılar. Kerem'in de serbest kalma bedeli 60 milyon euro idi misal, 25'e 1 sene içinde gönderiyorlar. O tutarlar şişirmeydi.Benfica da Orkun'a 50 istiyordu belli olmaz bu işler belki %25-30 da satıştan pay veriyoruz detayları görmek lazım
Abdül 25 vs olmali77
Abdül 61
x 5diogo costa > ederson
Ikinci defa ayni soruyu sordun 1 haftada, ucuncude ne olacagini tahmin edebilirsin.diego costa forvet değil miydi kaleci mi olmuş
E 3 katini yazioz da iste (1.5 ise maasi 4.5 diyorum iste. Hadi 5 de )Orada yazdigimi anlamadin sanırım adama baskı yapmasi için deli bir ücret vermemiz gerekiyor ki bonservisini dusurebiliyorsa yapsın dedim. Gelipte 1.5 aliyorken 2.5 a olmaz o is yani. Buda olursa pahaliya patlayacak bir transfer ki olacagini sanmiyorum.