Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bissouma topla guzel gidiyor ama hucumsal olarak baya kisitli bir eleman hele hele Moussa Sisokkoyla falan asla kiyaslanmaz..
Bence ofansif yonu Gedsondan bile daha kotu ama genel olarak bakilirsa bariz daha iyi tabi ..

fb Alvarez'i aldıysa Bissouma konusundan çekilmiş demektir, ama bizim yabancı kontenjanımız yetmiyor Bissoumaya
Kendisini asla bonservisi ile almamak lazım. Bissouma eğer bonservisi ile alırsan alanın elinde patlama ihtimali çok yüksek bir isim. Geçen sene iyi işlerde yapmışken bir anda gönderilecek listesinde olmasının sebebini @Hasan Çam 'da söylemiş balon çekerken yakalanmış oyuncu.

Hoca singo yu aldirip yarim sezon sonra sutlamaya kalkarsa direkt istifa etmeli

her gün Köhn Nelsson Cuesta gidiyorlar

bari resmi aciklamalar gelse

Nerdeyse Citysaray/Galacity muhabbeti olacak

Bu kadar enerjiyle CL de kesin macimiz cikacak..

Sallainin sag bek olduğu senaryoyu yasamak istemiyorum.Abdul stoperde bile belki olur ama clde sallai olmaz sag bekte o yüzden sag bek de gelmeli.

Bir de sadece akanji konuşulduğu, edersonla birlikte falan denmedigi için özellikle fabrizio derdi bunu.Demekki ederson defteri kesinlikle kapanmış

Akanji menajeri geliyor pekala ama City ile henüz oturmamışız. Akanji ok verse, City ne kadar istersin diye sorduğumuzda 20 30 derlerse ne halta yarayacak?

Ederson'da da aynı halt oldu, oyuncu tarafı ok verdi, City 25 isteyince far görmüş tavşan gibi kaldı yönetim.

Akanji ile daha öncede ilgilenmiştik ve oyuncunun maaşından dolayı arka planda kalmıştı. Maaşında indirime gitmiş olma olasılığı var. 5 + bonus maaşa tamam olabilir belki 5 açıklanır bu durumda. Sanchez'de yeni maaşı 4.5 + bonus diye biliyorum.

Kim ulan bu Singo 35 40 m falan isteniyor ? Al Akanji arkana yaslan maç izle yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt