Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akanji için City 30'dan açıyor kapıyı.

Ederson için 25.

Oyuncularla anlaşsan ne yazar? Fb bile ismini ilk kez duyduğum oyunculara 15 20 bons dağıtıyor. Akanji'yi 10'a falan mı almayı düşünüyor yönetim?

gene paramizi yetmedigi transfere 3-5 teklif ediyoruz agzi kokan fakirler misali

Akanji ve Ederson'ı ancak PL içerisinde o paraya satabilirler, blöf.
Akanji bugün ayrılıyorum desin, PL'den alıcı bulamaz mı. Bu tarih itibarıyla istedikleri rakamlar normal. Düşer ama son güne doğru düşer, aynı Davinson için Tot'un 15 20'lerden 9'a inmesi gibi

Akanji bugün ayrılıyorum desin, PL'den alıcı bulamaz mı. Bu tarih itibarıyla istedikleri rakamlar normal. Düşer ama son güne doğru düşer, aynı Davinson için Tot'un 15 20'lerden 9'a inmesi gibi
Renkdaş valla aklı varsa PL'de big six dışında takıma gitmez, ki onların da Akanji'yi rotasyon haricinde isteyeceğini sanmıyorum. İşte burada oyuncunun tavrı önemli, eğer bizi isterse eninde sonunda gerçekleşir ama 25-30 Milyon Euro'lar verilecek kişi değil şu anda bizim için, ki başımızdaki adamlar sebebiyle vermeyeceğimizin garantisi de yok.

Renkdaş valla aklı varsa PL'de big six dışında takıma gitmez, ki onların da Akanji'yi rotasyon haricinde isteyeceğini sanmıyorum. İşte burada oyuncunun tavrı önemli, eğer bizi isterse eninde sonunda gerçekleşir ama 25-30 Milyon Euro'lar verilecek kişi değil şu anda bizim için, ki başımızdaki adamlar sebebiyle vermeyeceğimizin garantisi de yok.
O halde mecburen bekleyeceğiz. Çünkü şu gün 10 15'e Akanji alma ihtimalin yok. Ancak taraftar haklı olarak sabırsız, Kaleci, Sağ bek ve stoper elzem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt