Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akanji’nin max ederi 15
çok talibi çıkacağını da zannetmiyorum, guardiola göndermek istiyor mu acab. taraftar direkt istemiyor zaten kendisini

insallah singo olur ya. singo başka

Akanjinin kalitesi topculuğu tartışmaya gerek yok ama yaşı ve bonservis meselesi can sıkıcı. Hadi bugün aldım desen minimum 17 18 mil sıkmak zorundasın maaşı da minimum sancez kadar olur. Yani bonservis verilecekse maaş az olmalı benim fikrim budur.

akanji’nin max ederi 15
çok talibi çıkacağını da zannetmiyorum, guardiola göndermek istiyor mu acab. taraftar direkt istemiyor zaten kendisini

insallah singo olur ya. singo başka
Akanjiyi singo alternatifi olarak dusunuyorlarsa verilen paraya yazık. Singo deli dehşet bir topçu. Bonservis vermeye değer. Yaşı da iyi.

Ederson konusunda sana günlerdir pislik yapıp tok satıcı rolü oynayan bir takım Akanji'yi ucuza mı verecek? Sanki Ederson'u alabildiler de hazır ilişkiler belirli bir yerdeyken promosyon da alalım demişler gibi. O zaman iş benim söylediğime geliyor.

adamların ilgilendiği bazı oyuncular basına ismi düştükten sonra birkaç gün içinde bitiyor, bizim edersonla ilgilendiğimiz herhalde 1.5-2 aydır cümle alemin dilinde,biz sessiz olamıyor muyuz acaba

Hazırlık ve resmi maçlarda acil transfer demedim hiç kaleci için kaldı ki Günay her maç daha da güven veriyor. Ben zaten Costa istiyorum.
Costayi hic alamasin singo akanjiden sonra. Ben singonun olacagini da sanmiyorum o bonservisi ödemeyiz. City akanji yi elden cikarmak istediginden olabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt