Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akanjiyi singo alternatifi olarak dusunuyorlarsa verilen paraya yazık. Singo deli dehşet bir topçu. Bonservis vermeye değer. Yaşı da iyi.akanji’nin max ederi 15
çok talibi çıkacağını da zannetmiyorum, guardiola göndermek istiyor mu acab. taraftar direkt istemiyor zaten kendisini
insallah singo olur ya. singo başka
Zamanında CL sezonuna forvette sadece Eren Derdiyok ile girmek gibi bir şey olur bu adeta.As sag bek olarak Sallai düsünülüyor galiba
Vahim bir hata olur
Kaleyede Costa
Hazırlık ve resmi maçlarda acil transfer demedim hiç kaleci için kaldı ki Günay her maç daha da güven veriyor. Ben zaten Costa istiyorum.Kalede günaya raziysan olur.
Chobani çıldırmış olmalıYali efendi 2 tane sol açığa 25 25 ,50 milyon gömecek parayı nerden bulmuş
DURSUNNNNN yönetimini al ve defol
Nene istanbulda diyeNe yaziyordu hocam silinmis
Costayi hic alamasin singo akanjiden sonra. Ben singonun olacagini da sanmiyorum o bonservisi ödemeyiz. City akanji yi elden cikarmak istediginden olabilir belki.Hazırlık ve resmi maçlarda acil transfer demedim hiç kaleci için kaldı ki Günay her maç daha da güven veriyor. Ben zaten Costa istiyorum.