Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zani gider, belki Sallai bile gider. Satılacaklardan bakalım ne kalacak bize, transferin seyri biraz buna da bağlı
Sallai bu saaten sonra hic biyere gitmez adam as sag bekin olmus gibi. Zaniolo olabilir ama oda gitmeye pek istekli degil cl filan var ya, kadroda farkli yerlere gidiyor. Satabilsek iyi olur.

Fenerin aldığı Malili kanat mı? Kerem’i almazlar heralde artık :asd: Kerem’i camiasız bıraktılar resmen :asd:

akanji’nin max ederi 15
çok talibi çıkacağını da zannetmiyorum, guardiola göndermek istiyor mu acab. taraftar direkt istemiyor zaten kendisini

insallah singo olur ya. singo başka
Bunlar birbirinin alternatifi mi? Biri sağ bek öbürü sol stoper değil mi renkdaş?

adamların ilgilendiği bazı oyuncular basına ismi düştükten sonra birkaç gün içinde bitiyor, bizim edersonla ilgilendiğimiz herhalde 1.5-2 aydır cümle alemin dilinde,biz sessiz olamıyor muyuz acaba
Fenerin bizden önde olduğu tek konu bu sanırım. Fakat menajere, takımına ve oyuncuya da para saçıyorlar belki bundandır.

Sallai nin sağ bek olduğu şampiyonlar ligi maçlarını izlemeye hiç gerek yok öyleyse
Su an boey koysan sallaidan fazla performans gösteremez. Begenmedigin adam bu hafta oynanan macta macin adami secilmis. Ha bende isterim singo gelsin rekabete girsinler diger tarafta eren jacobs gibi ama akanji gelirse bu is zor olur biraz. Ha hic oynamaz demiyorum ama ana mevkisi sag bek degil tabiki.

Son düzenleme:
Şunu yeni gördüm. Yalnız bazı gollerde çok bariz hatalı. Yani Günay bunların bir kısmını yemez öyle söyliyim. Tabi kurtarışlarını da izlemeden yorum yapmak isabetli olmaz. Sadece topu oyuna mükemmel soktuğu için en iyi ilk 10 kaleci arasına girmemiştir herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt