Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.434
- 1.113
Ederson Akanji İlkay total bonservis £20m
Hepsine yıllık bonuslarla net €5m maaş
Yarabbi şükür
Yarabbi şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zani gider, belki Sallai bile gider. Satılacaklardan bakalım ne kalacak bize, transferin seyri biraz buna da bağlıCostayi hic alamasin singo akanjiden sonra. Ben singonun olacagini da sanmiyorum o bonservisi ödemeyiz. City akanji yi elden cikarmak istediginden olabilir belki.
Ilkayi katma ona bonservis ödemesin. Ama ederson akanji 20m€ olur belki. Cityde donna transferine katmak isteyecektir parayi.Ederson Akanji İlkay total bonservis £20m
Yarabbi şükür
Gece gece onore oldum, sağolasın ama ben pazarlık işinden anlamam reis. Benim yerime @Murat Durmaz gelsin, o zaten insanı suya götürür susuz getirir
Sallai bu saaten sonra hic biyere gitmez adam as sag bekin olmus gibi. Zaniolo olabilir ama oda gitmeye pek istekli degil cl filan var ya, kadroda farkli yerlere gidiyor. Satabilsek iyi olur.Zani gider, belki Sallai bile gider. Satılacaklardan bakalım ne kalacak bize, transferin seyri biraz buna da bağlı
Haberler nedir var mı özet geçecek bugün bakamıyorum
Bunlar birbirinin alternatifi mi? Biri sağ bek öbürü sol stoper değil mi renkdaş?akanji’nin max ederi 15
çok talibi çıkacağını da zannetmiyorum, guardiola göndermek istiyor mu acab. taraftar direkt istemiyor zaten kendisini
insallah singo olur ya. singo başka
İsteyen olsa Sallai bile gider 2 eylüle kadar şaşırmamSallai bu saaten sonra hic biyere gitmez adam as sag bekin olmus gibi. Zaniolo olabilir ama oda gitmeye pek istekli degil cl filan var ya, kadroda farkli yerlere gidiyor. Satabilsek iyi olur.
İkisini de istiyorlarmış.Fenerin aldığı Malili kanat mı? Kerem’i almazlar heralde artıkKerem’i camiasız bıraktılar resmen
![]()
Sallai gitmez. Hatta singo degil akanji gelirse sag bekte birinci bek olarak oynamaya devam eder.İsteyen olsa Sallai bile gider 2 eylüle kadar şaşırmam
Eyvallah renktaşakanji'nin menajeriyle görüşme olacakmış
diogo costa için 20 teklif etmişiz
ilkay'ı düşünüyormuşuz
singo çok maaş istiyor
Fenerin bizden önde olduğu tek konu bu sanırım. Fakat menajere, takımına ve oyuncuya da para saçıyorlar belki bundandır.adamların ilgilendiği bazı oyuncular basına ismi düştükten sonra birkaç gün içinde bitiyor, bizim edersonla ilgilendiğimiz herhalde 1.5-2 aydır cümle alemin dilinde,biz sessiz olamıyor muyuz acaba
Sallai nin sağ bek olduğu şampiyonlar ligi maçlarını izlemeye hiç gerek yok öyleyseSallai gitmez. Hatta singo degil akanji gelirse sag bekte birinci bek olarak oynamaya devam eder.
Doğru dedin. Lig için yeterli, Avrupa için değil.Sallai nin sağ bek olduğu şampiyonlar ligi maçlarını izlemeye hiç gerek yok öyleyse
Su an boey koysan sallaidan fazla performans gösteremez. Begenmedigin adam bu hafta oynanan macta macin adami secilmis. Ha bende isterim singo gelsin rekabete girsinler diger tarafta eren jacobs gibi ama akanji gelirse bu is zor olur biraz. Ha hic oynamaz demiyorum ama ana mevkisi sag bek degil tabiki.Sallai nin sağ bek olduğu şampiyonlar ligi maçlarını izlemeye hiç gerek yok öyleyse
Yeterli degil dedigin adam macin adami secildi bu hafta. Sallai orda siritmaz cünkü fizigi güclü ama asil mevkisi sag bek olan biri alinsa iyi olur tabiki de akanji alinirsa sag bek degil bunuda unutmamak lazim.Doğru dedin. Lig için yeterli, Avrupa için değil.
Kaanin sagbek oldugu maclari izleriz o vakitSallai nin sağ bek olduğu şampiyonlar ligi maçlarını izlemeye hiç gerek yok öyleyse