- 26 Kasım 2012
- 179.035
- 240.978
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada bazı beklenmeyecek takımlar(City, Psg, Juve, Bayern, Madrid gibi) biraz fazla puan dağıtmış aslında. O puanları dağıtmazlar 24 için gereken puan daha da düşebilir aslında 9 civarı puana. Çekilecek kura çok önemli. Bir de CL'de her maç kontrollü oynamamız lazım ama işte bu konuda hocanın bunu yapacağına pek inanmıyorum.3 galibiyet 2 beraberlikmiş dediğim gibi alt sınır, iyi averaj lazım ona da tabi
lille ve a.villa güzel sürpriz yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 299393
Hangi Avrupa takımları?Haklilik payi da var, su kisim icin: Lemina kotu oynasa/sakatlansa muadili yok, Kaan var tek ama o da 90 dakika oynayamiyor. Sara icinde aynisi gecerli. Nitelik olarak adam az, ama nicelik olarak da fark var.
Gecen gun Avrupa takimlarin orta sahasina goz attim herkeste 6-7 merkez orta saha varken bizde suan 4 oyuncu var.
Akanjiyi ben anlamiyorum aslinda. Ha Abdulkerim yetersiz bence ama Okan hoca'nin onu yedege alacagini düsünmüyorum.
Toplamda 38 m euro istiyorlar.
Toplamda 38 m euro istiyorlar.
Ne brown eren kadar iyi, ne de fred Torreira kadar. Hele fred olayi medyal bi blöfEderson > İrfanCan
Sallai = Semedo
Sanchez > Skriniar
Akanji > Osterwolde
Eren < Brown
Lemina > Alvarez
Torreira = Fred
Sara > Szymanski
Barış > Kerem
Sane > Nene
Osimhen > Duran
good..
Rasim Diogo Costa bitti yazmış.
Hangi Avrupa takımları?
Kimle maç yapıyor onlar, hepi topu oynayacağın 8-10 tane ŞL maçı dışında kadronun yanına yaklaşacak kaç tane takımla maç yapacaksın da Lemina Torreira yerine o seviyede yedek gerekiyor?
Osimhen’e senin gibi maaş veriyor mu mesela onlar ya da üstüne Icardi’ye
Herkesin yerine rotasyon oyuncusu koyacaksan çıkıp kimseye 75 bons 15 maaş vermeyeceksin.
Dünyada ası yedeği aynı seviye 3-5 takım var, biz onlardan birisi değiliz, alt yapı veya yerlilerle bunu sağlayamıyorsak da hiç bir zaman olmayacağız.
Ben de yorumculuk yaparım çıkar eksiklerin hepsini söylerim bu da haklılık değil gerçekçi olmamak olur.
o zaman kel yoktu 1.bu city denen yavşak kulüpten zamanında fernando'yu nasıl aldık acaba herifler 40 yaşındaki ilkay'ı bile vermiyor
o maaşı kimse vermez artık verilecek max maaş 4 dortmund'a gitse orda bile 3 falan anca alıro zaman kel yoktu 1.
ilkay kendisi gelmek istemiyor. zaten city'deki maaşı çok yüksek. onu tamamlamak istiyor 2.