Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 galibiyet 2 beraberlikmiş dediğim gibi alt sınır, iyi averaj lazım ona da tabi

lille ve a.villa güzel sürpriz yapmış

Ekli dosyayı görüntüle 299393
Burada bazı beklenmeyecek takımlar(City, Psg, Juve, Bayern, Madrid gibi) biraz fazla puan dağıtmış aslında. O puanları dağıtmazlar 24 için gereken puan daha da düşebilir aslında 9 civarı puana. Çekilecek kura çok önemli. Bir de CL'de her maç kontrollü oynamamız lazım ama işte bu konuda hocanın bunu yapacağına pek inanmıyorum.

Haklilik payi da var, su kisim icin: Lemina kotu oynasa/sakatlansa muadili yok, Kaan var tek ama o da 90 dakika oynayamiyor. Sara icinde aynisi gecerli. Nitelik olarak adam az, ama nicelik olarak da fark var.

Gecen gun Avrupa takimlarin orta sahasina goz attim herkeste 6-7 merkez orta saha varken bizde suan 4 oyuncu var.
Hangi Avrupa takımları?

Kimle maç yapıyor onlar, hepi topu oynayacağın 8-10 tane ŞL maçı dışında kadronun yanına yaklaşacak kaç tane takımla maç yapacaksın da Lemina Torreira yerine o seviyede yedek gerekiyor?

Osimhen’e senin gibi maaş veriyor mu mesela onlar ya da üstüne Icardi’ye

Herkesin yerine rotasyon oyuncusu koyacaksan çıkıp kimseye 75 bons 15 maaş vermeyeceksin.

Dünyada ası yedeği aynı seviye 3-5 takım var, biz onlardan birisi değiliz, alt yapı veya yerlilerle bunu sağlayamıyorsak da hiç bir zaman olmayacağız.

Ben de yorumculuk yaparım çıkar eksiklerin hepsini söylerim bu da haklılık değil gerçekçi olmamak olur.

bu city denen yavşak kulüpten zamanında fernando'yu nasıl aldık acaba herifler 40 yaşındaki ilkay'ı bile vermiyor

Hangi Avrupa takımları?

Kimle maç yapıyor onlar, hepi topu oynayacağın 8-10 tane ŞL maçı dışında kadronun yanına yaklaşacak kaç tane takımla maç yapacaksın da Lemina Torreira yerine o seviyede yedek gerekiyor?

Osimhen’e senin gibi maaş veriyor mu mesela onlar ya da üstüne Icardi’ye

Herkesin yerine rotasyon oyuncusu koyacaksan çıkıp kimseye 75 bons 15 maaş vermeyeceksin.

Dünyada ası yedeği aynı seviye 3-5 takım var, biz onlardan birisi değiliz, alt yapı veya yerlilerle bunu sağlayamıyorsak da hiç bir zaman olmayacağız.

Ben de yorumculuk yaparım çıkar eksiklerin hepsini söylerim bu da haklılık değil gerçekçi olmamak olur.

EPL, LA Liga, Serie A'dan katilan takimlarin orta sahasina bakmistim. Madem biz onlarla oynayacagiz merak ettim kimlerden olusuyor orta sahalari diye ayrica kac oyunculari da varmis diye kontrol ettim.

Osimhen olayi farkli, o transferi ayri degerlendiriyorum ben yoksa 20 milyon euro maas, 75 milyon euro bonservis verdikten sonra orta sahayi bosverelim demek kotu bir kadro planlamasi. O manada ne demek istedigini anladim ama zaten Osimhen'i aldik, diger bolgeleri bos verelim diyeceklerse ne diye Osimhen'i aldik?

Gecen sezondan daha iyi mi olduk simdi? Hayir.

Bugun Lemina 45-50 mac cikarir diyebiliyor muyuz? Sara icin en cok elestirenlerden biri sensin mesela :) O da diyelim formsuz, kim oynayacak? Bizde rekabet yok, mac esnasinda oyuna atip farklilik getirsin diyecegimiz biri de yok orta saha icin.

Berkan'i biliyoruz, dum duz oyuncu. Kaan da zaten fiziken 3 gunde bir maci kaldiramiyor zaten ozel bir yetenegi de yok. Baska kimse yok? Boyle kotu bir orta saha planlamasi olmamali hedefi Avrupa olan bir takim icin. Onun reklamini yapmasini bilerler ama #HedefAvrupa diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt