Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.080
- 70.211
- 4.918
Feneri düşündüğün kadar GS mizi düşündün mü acaba?Abi bunlar nene’yi niye aliyor kerem’den vazgececekler mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri düşündüğün kadar GS mizi düşündün mü acaba?Abi bunlar nene’yi niye aliyor kerem’den vazgececekler mi acaba
Emin misin? HY Okan hocayı sert sorularla sıkıştırır ise Kavukçu abisi ağzına acı biber sürerBu aksam 22:00’da haluk yureklinin okan hocaya soruları bir hayli sert ve net olacak
Konyaspor mu düşüyor
Yerinde tespitler, ancak kimsenin cesaret edip dillendirmediği kısmının altını kalın bir çizgi ile çizeyim müsaadenle. Elbette Sane’ye hayır denilmez, ancak yapılan kadro mühendisliğinin çok da sağlıklı yapılmadığının göstergesi. Hoca kanat çok sever, orta sahadan da nefret eder. Bu durum da bunun tezahürüBoşverelim demedim, maliyet dedim. O oyuncularla kalite farkı az olan oyuncuyu alamazsın, en fazla kiralarsın orada da yabancı sınırıyla yüzleşeceksin, genç olmak zorunda olacak.
Bunları geçtim bizde rotasyon oyuncusu olmak öyle kolay değil, mesela Demirbay lig için çok ideal bir rotasyon oyuncusuydı ama sende yedek kaldıkça saldı, Eyüpspor’da şimdi Tjknin o pahalı orta sahasını tek başına tokatlayacaktı neredeyse.
Herşeyi geçtim 3lü orta sahada ısrar edeceksen neden hücum hattında Sane Yunus Barış Icardi Osimhen Sallai üstüne Kutucu falan var ileri üçlü için, bu lükse gireceğine Sane’yi almayıp orta saha alsaydın.
Hem onu hem bunu alalım hepsine de ciddi maliyet altına girelim, olası değil. Baby Lemina dediklerin 20den başlıyor, Torreira muadilleri gençler de öyle.
Ucuza düşerse Bissouma denersin onun da yaşı başı ayrı dert üstüne maaşı yüksek olacak. Yarın Avrupa’da başarılı olamazsan üst üste binecek gereksiz yoğun bir rotasyondan başka bir şey getirmeyecek.
Nar suyu denedin mi üstadFeneri düşündüğün kadar GS mizi düşündün mü acaba?
Asla katılmıyorum.Gecen seneki Avrupa maçlarında solbek mevkii evlere şenlik olduğundan Abdülkerim resmen 5 kişilik efor sarfederek cansiperane savundu.Bunu görmemek için kör olmak lazım.Bu sezon Avrupa'da en azından o bölgede sorun yaşamayacağımızı üstüne üstlük Eren Abdülkerim Lemina ile 3 lu sikistirma yaparak bertaraf edeceğimizi düşünüyorum.Gecen senenin tüm yükünü Abdulkerime yüklemek kesinlikle haksızlıktır.Bu Abdülkerim düşmanlığına asla anlam veremiyorum.Ne yapsın daha çocuk.Sezon başı vur ha vur.Oldu 20-30 E verip başkalarını alalım.Hodri meydan.Daha Birsuru mevkii boşken bana simariklik geliyor Resmen.Konsantrasyon sorunu Davinson'dada var ama o yine daha hizli oldugu için düzeltebiliyor hatalarini, Abdulkerimde o imkan olmuyor, kaçirdigi zaman, kaptirdigi zaman ancak kovalamak kaliyor/
Yok. Kart bakiyeleri ekside.Nar suyu denedin mi üstad
Hoca simdiye kadar hic bir muhabire karsi yenik düsmedi. Sert sorulara sert cevaplar verdi gereken yerlerde laf sokmayi da bildiBu aksam 22:00’da haluk yureklinin okan hocaya soruları bir hayli sert ve net olacak
Sallai?Ederson ve Akanji olacak gibi işte paket olursa olur gibisinden bir şey dediler bence.
İkisi için 35'ten başlar 25-27 arasına biter bonservis olarak.
Ederson
Jelert / XXX
Sanchez
Akanji
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Sane
Zaniolo / XXX
İcardi
Osimhen
12 yabancı olurlar. Yusuf kiralık gidebilir. +2 transfer daha gelir. Zaniolo giderse 3 olur
Jelert yerine yazacaktım.Sallai?
Bu fiyata satılmalı, as kalecin yok, as sağ bekin , as sol stoperin ve orta saha alternatifin yok. Görünen para da yok. Ancak o para çarçur edilecek, vazgeçtim bu yönetimi düşününce satılmasın..Neom 60-70 milyon euroya çıkarsa Barış satılmalı mı
takımı full veteranla doldurmak da olmaz ama işte onu demek istiyorum8 sene önce bunları alma hayalini nasıl kuruyordun mehmetciğimtransfer bütcemiz 1 milyon euroydu
ayriyeten
bellinghamı, yamalı, doueyi şuan alabilirmisin?![]()
Neom 60-70 milyon euroya çıkarsa Barış satılmalı mı
Taraftar ister hoca da ister, yorumcu ise realist olur, taraftara yaranmak için konuşmaz.transfer planlaması yaparken maliyet ve oynama sürelerinin dengesi gibi etkenler çok önemli tabi de, taraftar bu istiyor yahu.
Boşverelim demedim, maliyet dedim. O oyuncularla kalite farkı az olan oyuncuyu alamazsın, en fazla kiralarsın orada da yabancı sınırıyla yüzleşeceksin, genç olmak zorunda olacak.
Bunları geçtim bizde rotasyon oyuncusu olmak öyle kolay değil, mesela Demirbay lig için çok ideal bir rotasyon oyuncusuydı ama sende yedek kaldıkça saldı, Eyüpspor’da şimdi Tjknin o pahalı orta sahasını tek başına tokatlayacaktı neredeyse.
Herşeyi geçtim 3lü orta sahada ısrar edeceksen neden hücum hattında Sane Yunus Barış Icardi Osimhen Sallai üstüne Kutucu falan var ileri üçlü için, bu lükse gireceğine Sane’yi almayıp orta saha alsaydın.
Hem onu hem bunu alalım hepsine de ciddi maliyet altına girelim, olası değil. Baby Lemina dediklerin 20den başlıyor, Torreira muadilleri gençler de öyle.
Ucuza düşerse Bissouma denersin onun da yaşı başı ayrı dert üstüne maaşı yüksek olacak. Yarın Avrupa’da başarılı olamazsan üst üste binecek gereksiz yoğun bir rotasyondan başka bir şey getirmeyecek.
Neom 60-70 milyon euroya çıkarsa Barış satılmalı mı