- 20 Ağustos 2009
- 16.719
- 20.221
- 2.973
50'lik adama 20 teklif edilmez fm oynamıyorsun neticede aracılar aşağı yukarı bir fiyat belirler oradan başlarsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper Altun beni 10 üzerinden kac seviyorsunpaylaş dostum seni seviyor adminler banlamaz
Aysal zamanı dijital ve mağazacılık gelirleri bu düzeyde değildir muhtemelen.Unal Aysal vari para sactilar son uc senede. N'olcak bakalim?
Arteta v2.0 olacak pep yaninda iste ya istemiyorsa gelmekIlkay City'de kalmak istiyormus diye haberler var Ingiltere'den.
Herif bize gelmek istemiyorsa bir daha forumda adi gecmemeli.
Kardeşim siz hangi tarihi baz alıyorsunuz tam olarak? Tarihimiz zaten yetişmeyen transfer sezonlarından ibaret. Bugün içinde bulunduğumuz süreç son 25 yılın en iyisi değil mi? Belki kıyaslarsan Drogba-Sneider senesinden söz edilebilir ki onlar da devre arası fırsat transferleriydi. Osimhen için kendin diyorsun 100 yılda bir olacak şey diye. E biraz kredileri olsun bu transferden sonra.tarihinden ders almayanı
zaman saniye saniye tokatlar
biz çok gördük son dakika işlerini
osimhen harici hepsi affedersin arkamızda patladı osimhende 100 yılda 1 kez olacak iş
şuana kadar kadro hazır olmalıydı 1 ay sonra cl maçın var
son güne 1-2 fırsat genç topçu kovalardın
bu takıma 5 transfer lazım daha ki bunun 3 tanesi ilk 11 futbolcusu!
@Alper Altun beni 10 üzerinden kac seviyorsun
Arteta v2.0 olacak pep yaninda iste ya istemiyorsa gelmek
adam inat etmiş 30u sokacak illahay senin singona yaaaaa!
allah'ın forumundatarihinden ders almayanı
zaman saniye saniye tokatlar
Cuestanin lisansini cikardi bu yönetimAkanji geldi mi dün epey söylentisi çıktıydı
Seni şu modda gördüm.Singo alinacaksa alinsin artik beklemekten gina geldi, kac para ettigi umrumda degil istersek 40 milyon euro verelim.