Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo ve Akanji’nin birbirinin alternatifi olması zaten plansızlığımızı gösteriyor

CL oynayacak kulübün 13 gün sonra kadro bildirmesi gerekiyor ne as kalecisi ne de sağ beki henüz transfer edilmedi.

Acikcasi ben Sl'de ust tur da beklemiyorum..Sacma sapan takimlari yenelim prime kuluplere de ezilmeyelim beklentim bu.. Zaten dedigimi yaparsak normal bir fiksturden cikariz zor fikstur patlatir..
Gecen yil resmen konferans grubundan cikamadik insanin bu agrina gidiyor
Kimse kusura bakmasın da böyle yönetilen bir kulüp avrupada başarıyı haketmiyor zaten
Bir de yalandan çıkıp avrupa için kadro kuruyoruz falan diyorlar hiçbir plan programları olmadan hareket edip menajer önerisiyle transfer yapıyorlar

Taraftar yangın yaptı diye de gidip antin kuntin adam almasınar cuesta gibi. Adam gibi çıkıp biz beceremedik ama Gs nin parasını da çöpe atmaya kıyamadık desinler. En azından taraftar beceriksiz ama onurluymuşlar der.

11 senedir şampiyon olamayan boktan kulüp bile +2 kontejanını akıl ediyor , lazlar bile akıl etti hatta.Bir bjk ile biz varız bu kuraldan haberi olmayan.Ben iddia ediyorum bizde bunu bilen de yoktur hocaya sorsunlar bugün o ne der

Bu cuestaya neden lisans çıktı yemin ediyorum mideme ağrı girdi neden bu herife lisans çıkardılar

Tek sorun şu gelen adamların çoğu milli takımlarına gidecek ve muhtemelen şampiyonlar ligi maçları ya 1 ya da 2. maçları olacak, bu bir risk. Kalecinin bile bir adaptasyon süreci var.
bunu düşünen var mıdır kulüpte hiç sanmıyorum
Gelen oyuncu sadece bir tane lig maçına çıkabilecek clden önce o da alabilirlerse
clde çekeceğin fikstür de çok önemli.ilk maç içerde 3. veya 4.torbadan dişine göre bir rakiple oynayacağını düşün dolayısıyla bu maçı mutlak kazanman gerekecek.olası puan kaybında zaten büyük handikap yaşayacağın aşikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt