Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.758
- 10.968
- 2.338
Topla beraber iceri ucma modu.Jelertten kaleci olmaz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topla beraber iceri ucma modu.Jelertten kaleci olmaz mi?
Almadılar daha Okan. Alınmış olsa oturur seninle haklısın derim ama daha en elzem mevkileri bile alamadılar. Sen gerçekten kesin alacaklar diyor musun?ortasahadan bahsediyorum sen kesin alınacak yerleri sayıyorsun emrah
Abi her halükarda risk, bu sene bizim en önemli maçımız şampiyonlar ligi maçları2 eylülü bekle yaaaa zaman var !
ulan hadi ilk iki maç göreceli daha basit takımlarla oynayacağız
nolcak ozaman!!!!
Kimse kusura bakmasın da böyle yönetilen bir kulüp avrupada başarıyı haketmiyor zatenAcikcasi ben Sl'de ust tur da beklemiyorum..Sacma sapan takimlari yenelim prime kuluplere de ezilmeyelim beklentim bu.. Zaten dedigimi yaparsak normal bir fiksturden cikariz zor fikstur patlatir..
Gecen yil resmen konferans grubundan cikamadik insanin bu agrina gidiyor
Ederson'a yıllık 8 ve 20 bonservis bağlayacağımıza Donnarumma'ya yıllık 16 ve 30 bonservis daha mantıklı geliyor bana.Tamam alalım, ne kadar istiyordu?
bunu düşünen var mıdır kulüpte hiç sanmıyorumTek sorun şu gelen adamların çoğu milli takımlarına gidecek ve muhtemelen şampiyonlar ligi maçları ya 1 ya da 2. maçları olacak, bu bir risk. Kalecinin bile bir adaptasyon süreci var.
1 tane aklı başında kafası çalışan muhabir gazteci yokki nedenini söylesinBu cuestaya neden lisans çıktı yemin ediyorum mideme ağrı girdi neden bu herife lisans çıkardılar
Morata'ya da çıkmıştı.Bu cuestaya neden lisans çıktı yemin ediyorum mideme ağrı girdi neden bu herife lisans çıkardılar
Öyle yapcağımıza 45 bons, 5 maaş ile Portonun kaleci daha bi mantıklıEderson'a yıllık 8 ve 20 bonservis bağlayacağımıza Donnarumma'ya yıllık 16 ve 30 bonservis daha mantıklı geliyor bana.