Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+2ye gelene kadar biz as oyuncu alamadık ki daha
hadi en azından stoper,kaleci ismi geçiyor hatta yönetici hoca falan zikretti ama onun dışında bir şey demediler üstüne yabancı sayısı olarak da yerimiz kalmıyor başka yer için sadece +2 olur ama yokmuş gibi davranıyor herkes

hadi en azından stoper,kaleci ismi geçiyor hatta yönetici hoca falan zikretti ama onun dışında bir şey demediler üstüne yabancı sayısı olarak da yerimiz kalmıyor başka yer için sadece +2 olur ama yokmuş gibi davranıyor herkes
+2 dolu yahu. neyden bahsediyorsun sen? Jelert ile Yusuf dolduruyor şu anda

Bunu bu transfer dönemi 3. Ye yazıyorum bu yönetime 1 miktar euro transfer bütçesi ver bunlar yine doğru düzgün transfer yapamaz.Maleswf ki bunuda 2.ye yazıyorum tarihimizin en ihtişamlı dönemine bu yönetim ile denk geldik

Süper lig için bir sıkıntımız yok ama şampiyonlar ligi için beklemekte fayda var. Ben biraz daha bekleyelim derim.

Hangi Avrupa takımları?

Kimle maç yapıyor onlar, hepi topu oynayacağın 8-10 tane ŞL maçı dışında kadronun yanına yaklaşacak kaç tane takımla maç yapacaksın da Lemina Torreira yerine o seviyede yedek gerekiyor?

Osimhen’e senin gibi maaş veriyor mu mesela onlar ya da üstüne Icardi’ye

Herkesin yerine rotasyon oyuncusu koyacaksan çıkıp kimseye 75 bons 15 maaş vermeyeceksin.

Dünyada ası yedeği aynı seviye 3-5 takım var, biz onlardan birisi değiliz, alt yapı veya yerlilerle bunu sağlayamıyorsak da hiç bir zaman olmayacağız.

Ben de yorumculuk yaparım çıkar eksiklerin hepsini söylerim bu da haklılık değil gerçekçi olmamak olur.

+ 1905

Ve admirimin yorumuna şunu eklemek istiyorum. 96-2000 arası kadro çok genişti ve kalite olarak çok yakındı vs deniliyor. Bugünden bakınca o oyunculara kaliteli gözle bakılıyor ve hata da burada zaten

Rahmetli dedem ulan bu eşşeklerle şampiyon oluyoruz 4 senedir diyordu. Rahmetli babamın Şükür’e Davala’ya Suat’a sövmediği maç yoktu. Her maç Bülent kaptanın saçma sapan faullerine top kayıplarına edilen laflar hala hatırımda.

Bu oyuncular o 4 senenin sonunda kıymetli bir oyuncuya dönüştüler. Bugünden bakınca hep öyleydiler gibi geliyor ama hayır işte değillerdi

gönderemediğin ya da göndermediğin adamı sayma olur mu Alper allasen. 3 aydır hiç haber çıkmadı bu herifler için gideceği takım ya da teklif ile ilgili.
Olur olur, en kotu lisans vermeyiz otursunlar maclari evden izlesinler. Kenarda oturunca da bir faydalari yok.

görünen zaten öyle beklendiği 4-5 transfer de yapmayacağız.
hoca da her seferinde kaleci ve savunmaya adam bakıyoruz diyor.2 transferle kapatmamız sürpriz olmaz

Akanji singo ederson al kapat transferi, razı geldik hadi, ölümü gördük sıtmaya razıyız hadi.

Hadiiiiiiiii

Bu cuestaya neden lisans çıktı yemin ediyorum mideme ağrı girdi neden bu herife lisans çıkardılar
Lisans çıkarmaz isen resmiyette serbest oyuncu statüsünde oluyor. Bir kulüpten diğerine transfer olacak oyuncunun eski kulübünde lisanslı olması gerekiyor. Yani sorun yok...

Fener ve Bjk taraftari bizim kadar ne kadar para harcadiklarini konusmuyordur. Adamlarin oyle bir derdi yok , oyuncu geldi mi gelmedi mi ona bakiyorlar. Sonucta taraftar dedigin iyi oyuncu ister.

Ben bile bazen hesap yapiyorum sonra diyorum ulen sanki parayi ben verecem. :D
Her türlı alamıyorlar ki. Para hesabı yapıncada alamiyorlar güya hesap yaptılar diye elden giden; guela doue , Veya hiç bir hesap yapmadıklarında da alamıyorlar; Zalewski adamın neredeyse 4 gün falan peşinde dolandılar ayaklarına kapandılar her şeyi kabul ettiler 3 maaş falan verdiler olmadı. Bizim sorunumuz alamamak bu geçen seneden bu seneye de değismedi bence agustosun yarisi bitti kimse yok mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt