Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya keltoşu da bir yere saplamamız lazım zaniolo ile birlikte. Şöyle temiz 20 koparsak yeter o zaman veririz bir elemana 20 bonservis rahat şekilde

Cuesta için resmi imzalar atıldı mı? Vasco için de sattı demişti Haluk Yürekli çünkü. Resmi açıklama artık bu geceye kadar gelsin de rahatlayalım. Bu hafta 3 gidiş ve kaleci geliş konusunda resmi açıklamalar olması gerekiyor.

Bissouma gelecekse Lemina stoper olur bizde.

Başka türlü orta saha kurgusu imkansız.

Bissouma o maliyetle yedek de kalamaz.

En az;

12-13 Milyon Euro (Bonservis)
4.5 Milyon Euro (senelik ücret)
lemina'ya stoper olur diyor da herkes bunla ilgili done de yok.5-6 kere oynamış wolves'da oynadıklarında wolves baya gol yemiş , bizde oynadı bizde de olmadı ki gençti o zamanlar.Sara korner atıyor diye kesilmiyor herhalde ama ana plan lemina-torr-bissouma olur sara da lemina'yı dinlendirsin cl dönüşleri.Son adam olarak savunma yapmakla merkezi savunmak aynı olmuyor çok daha farklı orada uyum

gürkan akdenize kulak vermeyi doğru buluyorum

geciktik tartışmasını şimdilik knara bırakıyorum eksikliklerin farkında olarak

ama benim gidilen oyuncuların profili ile ilgili endişelerim var

sürekli 30+ oyuncualra yüksek maaş ve üstüne üstlük bonservisle gitmeyelim

sara ve barış dışında para edecek adamımız kalmadı

kaleci dışındaki mevkileri 20-25 yaş sınırında almamız ve özellikle orta sahaya takviyeleri maliyet bakımından abartmamak lazım

Cuesta için kap çok önemli. Bonus monus yazilan hiç bişeye inanmayın o Bonus işleri yaşama bonusu bile olsa para alamayiz 1 gün sonra ölür

Cuestanin nereye gidecegi umurumda bile degil valla sağlam bir menajeri var ya vasco yada spartak a gider iste gelenler konusunda dogru durust bir haber istiyorum

Akanji'nin olacağını düşünüyorum.

Sonrasında aynı dili konuşuyor vs diyerek Sommer diyebilirler diye düşünüyorum Ederson yerine.

Kalecinin yaşı çok da önemli değil iyiyse hala ki geçen sene son final maçı hariç iyiydi Sommer.

Ederson'da 1 senedir formu düşük. İyi düşünülüp hemen karar verilip getirilmeli artık kaleci ve stoper.

bilerek yollamıyorlar ki yer açılıp transfer isteği oluşmasın
anadoluda herkes yusufu jelerti eyüpü fln ister

mesela haluk şimdilik ilkaya yer yok
gurbo futbolcu çokluğu var diyip eyüpüde sıralıyor

son gün artık transferinde mümkünatı olmadığı zaman yollarlar

UEFA talimatına baktığım zaman, eğer yanılmıyorsam Eyüp'ü Eylül 15'ten itibaren (bizde 2 yıl tam doldurunca) Avrupa'da B listesine yazabileceğiz. B listesi de maç maç verildiği için ilk A listesi verdiğin tarihte yazabilmene gerek yok. Ancak seneye ne A ne B listesine yazabiliyoruz. B için yaşı büyük oluyor, A için de 3 yılı zamanında tamamlayamıyor.

UEFA kurallarında böyle arafta oyuncular var. 18 yaşında aldığın oyuncular 21 olana kadar 3 yılı sende doldurduğu için 2 yıl sonra B listesine, 3 yıl sonra da A listesine HG olarak yazabiliyorsun. 19 yaşında aldıkların için B listesi süresi yetişiyor ama A listesi süresi yetişmiyor.

Geçen yıldan beri defalarca okudum. Eyüp için ulaştığım sonuç bu. Bu sene UEFA'da B listesinden hiçbir limite takılmadan oynatabileceğiz ama seneyeden itibaren 17 kişilik non-HG kontenjanından yiyecek. Atladığım, yanıldığım bir yer var mı tabi uzmanı, ilgilisi beni aydınlatırsa memnun olurum. Eğer doğruysam kulüp bu durumun ne kadar farkında ondan da emin değilim.

Tabi CL kadrosunda Eyüp olsa en olur olmasa ne olur derseniz haklısınız. Sadece zaten dar olan orta saha rotasyonu için ve UEFA gurbo kontenjanı için tespit yapmak istedim.

lemina'ya stoper olur diyor da herkes bunla ilgili done de yok.5-6 kere oynamış wolves'da oynadıklarında wolves baya gol yemiş , bizde oynadı bizde de olmadı ki gençti o zamanlar.Sara korner atıyor diye kesilmiyor herhalde ama ana plan lemina-torr-bissouma olur sara da lemina'yı dinlendirsin cl dönüşleri.Son adam olarak savunma yapmakla merkezi savunmak aynı olmuyor çok daha farklı orada uyum

Torreira-Lemina-Bissouma ile oyun kuramazsın.

Önde Torreira ve Bissouma ile basarsın sadece.

Lemina'da arkayı süpürür.

Nzonzi-Seri-Lemina'nın upgrade'i olur.

Son üç senedir hep 8 numara ile pozisyona girdik.

İlk sene

Oliveira-6 ay boyunca

İkinci sene

Demirbay-sezon boyunca

Üçüncü sene

Sara- ilk devre akan + duran, ikinci devre duran toplar ile.

Aralarında en zayıfı bence Sara ama ekol bu.

Sara'nın daha iyisi olmalı. Arkaya da Berkan yerine 22-23 yaşında BABY LEMINA U23 için olabilir.

Bissouma'yı yedek bırakamazsın. Oynatsan sistem geri gider bu kez Barış'a, Osimhen'e falan söveriz, İcardi derine gelerek koşmaktan yine sakatlanır, üçlü olunca da oynatması zor olur. Yunus ve Sane'den biri de kesin yedek kalacak.

Lemina bence de stoper güdüsü olmayan biri pek. Önde karşılayıp alanı geri koşarak kapatmak ile arkada birebirde kalıp karşılamaya çalışmak aynı şey değil. Orada bir hata yaparsın penaltı olur. Önde indir faul olur en fazla sarı alırsın.

Sara'nın eski kankisi Rabbiot itini dövmüş.

Barış zaten gitmesinde fakat satarsa bu andavallar direkt Marsilya'dan çekip alalım Rowe'u.

Sara gelmeden önce videolarını izlerken ben Rowe'u çok beğenmiştim. Bayağı da asist yapmıştı Sara ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt