Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta biri gelmeliOlm realite bu, bu hafta daha gideceklerle ilgili gelişme olur.![]()
Daha yeni osimheni aldik para etmiyor mu yani osimhen?gürkan akdenize kulak vermeyi doğru buluyorum
geciktik tartışmasını şimdilik knara bırakıyorum eksikliklerin farkında olarak
ama benim gidilen oyuncuların profili ile ilgili endişelerim var
sürekli 30+ oyuncualra yüksek maaş ve üstüne üstlük bonservisle gitmeyelim
sara ve barış dışında para edecek adamımız kalmadı
kaleci dışındaki mevkileri 20-25 yaş sınırında almamız ve özellikle orta sahaya takviyeleri maliyet bakımından abartmamak lazım
Sakatlık olmazsa süre bulmaları zor dediğin gibi.yine de özellikle ardanın ciddi süreler yakalayabileceğini düşünüyorum.antep maçı gibi skoru alacağımız maçlarda ve tr kupasında.ayrıca metehan ve arda avrupa listesi için de lazım.Stoper transferi yapılırsa Arda ve Metehan hiç şans bulamaz geçmiş olsun.
Daha yeni osimheni aldik para etmiyor mu yani osimhen?
Tahmin:
6 Milyon Euro (Bonservis %60)
+
2 Milyon Euro (20 Maça 11 Çıkarsa %20 Pay Karşılığı)
+
%20 Satış Payı
CL'de 10 dakikada paramparça ederler Sallai'nin bek olduğu kanadıŞuan herkese iyi hoş geliyor da Sallai Avrupa için yeterli değil sağ bekte Abdülkerim de sol stoper için, yine bunun acısını yaşayarak çekeceğiz, Ahmet Sivriye engel oldu diye Sallai övüldü burda
Gidiyor hocam gidiyor, müsterih olalım.Yine ıslak imza artık bu gün atılsın bu imza.