- 4 Ağustos 2009
- 83.621
- 62.268
- 5.093
Heroinman herifi ne yapacağızBissoumayı mutlaka almamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heroinman herifi ne yapacağızBissoumayı mutlaka almamız lazım
bizde barışa 70 istiyoruz eder miOnu da millet yanlis yaziyor sosyal medyada, iki senelik kontrati kalmis toplamda net 1.5 milyon euro alacak yaziyor. Yani senelik maasi bunun da yarisi.
Ayrica Porto 50 milyon euro istermis.
şeriatcı olsa bagrına basarsınHeroinman herifi ne yapacağız
Onu da millet yanlis yaziyor sosyal medyada, iki senelik kontrati kalmis toplamda net 1.5 milyon euro alacak yaziyor. Yani senelik maasi bunun da yarisi.
Ayrica Porto 50 milyon euro istermis.
Şeriatçı keremi bağrına basan sen miydin ben miydimşeriatcı olsa bagrına basarsın
Kim dövmüş? Ağlaya ağlaya anasına gidip şikayet etmiş mi?Rabiotu döven elemanı mı alsak acaba?
Tabiki etmez.bizde barışa 70 istiyoruz eder mi
Elleri dert görmesin bi ara anasına da uğrasınRabiotu döven elemanı mı alsak acaba?
tanımam etmem dedigin adamıŞeriatçı keremi bağrına basan sen miydin ben miydim
Eder…bizde barışa 70 istiyoruz eder mi
ank inanılmaz bir insan ya
Marsilyada takım arkadaşından yumruk yemiş galiba, ismini unuttum herifin.Kim dövmüş? Ağlaya ağlaya anasına gidip şikayet etmiş mi?
Donnarumma'nin son senesi oldugundan yoksa rahat 60-70 isterlerdi. Suan 50 milyon euro bir iddia ama Fransiz kaynaklar 30'a birakilir diyordu cunku PSG ondan kurtulmak istiyor.donnarummaya 50 istiyor galiba psg
zannetmiyorum oralara çıksın donna orada iken ama bilemiyorum
Alalım gelsin…Marsilyada takım arkadaşından yumruk yemiş galiba, ismini unuttum herifin.