Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobani bile bonservise bu sezon 100 milyon Euro harcayabiliyorsa biz en az 150 milyon Euro harcayabiliriz muhtemelen
75 harcadık bir 75 daha harcarız, çekin şu donnarummayı

Costa TRe niye gelsin? Bana oyuncu icin hic mantikli bir hamle olmaz gibi geliyor. Yasi yerinde, piyasasi var ve Mendesin oyuncusu.

Mendes gelecek sezon tek senesi kaldiginda 20-25 milyona + hayvan gibi bir komisyonla transfer olmasini ister herhalde

Zaniolo, yusuf, nelsson shoot

Lammers-u23
Akanji
Bissouma Demek.

Kalıyor bir tane hakkımız orada da jelert denen paraşütü kiralık falan yapıştırıp kaslı sexy hızlı kavruk bir bek almak.

Olay buraya gidiyor gibi görünmekte.

Verseler başarılı olamazlar zaten, biz başarıyı parayla satın almaya çalışıyoruz onlar çalışarak ve geliştirerek.
Buyuk kuluplerde bile ortalama 1 milyon euro maas veriliyor oda bir kac oyuncuya, yani hepsine de degil. Burada gecen gun soyleyince arkadaslar inanamadi herkes bizim gibi para sacmiyor ortaya.

Osimhen'e verdigimiz maas ile Porto tum takimini doyuruyor.

valla ben costaya para basıp sağ-bek stoper ve orta saha transferlerini satın alma opsiyonlu potansiyel adamlarla çözmeyi denerim

her yere eşit para ayrıralım diye bir şey zaten mümkün değil

costa davinson torreira sane osimhen gibi bir hattı olan takım bir zahmet sarayı barışı yunusu jacobsu vb. profilde alacağı 1-2 genci de oynatarak geliştirsin

Bayern son zamanlar ret manyagi oldu, istediklerini alamiyorlar
Bu oyuncularin hepsi niye Chelsea'yi bu kadar cok istiyor onu da cozemiyorum, neredeyse tum genc oyuncular Chelsea ihtimali cikinca orayi seciyor. Arsenal, Liverpool, Bayern falan gibi takimlari istemiyorlar o zaman. Ne varsa artik orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt