- 17 Aralık 2008
- 30.906
- 19.746
- 2.393
Costa profil olarak daha dogru bulsamda 40 M euro kaleciye veremeyiz/verilmez mevcut durumda. 4 transfer lazim derken nereye 40 M..
10 sene kalede duracaksa verilebilir IMHO
tzolakis #15 sene durur tabii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Costa profil olarak daha dogru bulsamda 40 M euro kaleciye veremeyiz/verilmez mevcut durumda. 4 transfer lazim derken nereye 40 M..
Suna bile an itibariyle fazlasiyla fitim(bile derken 2 transfere bile okeyim bu nitelikte)Lammers-u23
Akanji
Harry Kewell der susarım![]()
Transfer haberi cikmayacak hocadan , yonetim calisiyor ugrasiyor...baskanimiz onderliginde vs03h04m
cl maclarimi real macimi hangisi izlenir?
diger maclar ne öyle ya, fb harbiden sansiz harangers ic saha atmosferi keyifli olur
Bugün CL'de güzel maç yokcl maclarimi real macimi hangisi izlenir?
makat bir transfer şifresi
acaba kim
rangers belki diyebilirim, yarina baktimda bunlar nasil takimlar allah askina, en net mac fb benfica olur izlenme acisindan.Bugün CL'de güzel maç yok
Niye istemiyoruz ilkayi
40m vermek enayilik üstad@Emre Zeytinli Ulan hain herif ankette 2 kaleciyi de istememişsinParası senden mi çıkıyo da Günayla devam edilmesini istiyosun yav
![]()
Bugün menajer kılığında bir arkadaştan doğrulattım bu olayı.. bitmiş...Sanırım dribling ile çıkabilen bir kaleci arıyoruz.
Ne oldu reis yav@Murat Durmaz unitedli kardeslerinin hislerini paylasmakta misin yoksa Onana ile devam mi![]()