Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.087
- 34.054
- 2.478
Tabiki öyle de, duyumcularin/gs medyasinin hepsi patladi. Öfkem onaSerdarım elden çıkardığımıza şükredelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki öyle de, duyumcularin/gs medyasinin hepsi patladi. Öfkem onaSerdarım elden çıkardığımıza şükredelim
Kandırıldık
Kandırıldık
Sallamak ne guzel demiGelmiyor çünku oyuncu ikna olmuş değil 7 milyon euro istiyor senelik mesela ankette o da yanlişş
Geçen sene samiyenhaber vardı bu sene herkes karambole ya tutarsa.Tabiki öyle de, duyumcularin/gs medyasinin hepsi patladi. Öfkem ona
ne zaman istemeyi düsünürler acaba bıktım bu klubun transfer islerinden
3300e aldık 300 de bonus vardı.Aldigimiz paraya satmisiz. %20 pay var. E iste bi anlasma olmus. Neyse zararin neresinden dönersek kardir.
Kiralık verdiğimizde hiç ücret almadık mı?3300e aldık 300 de bonus vardı.
Maaşı da 300-400dü
E iste. Neyse paramizi cikardik.3300e aldık 300 de bonus vardı.
Maaşı da 300-400dü
Baba biz o anları hafızamızdan silmeye çalışıyoruz, sen link istiyorsunGösteride bu anların olduğu dakikayı veya linki atma şansı olan var mı
Bu kısmı ben hala izleyemedim, goygoyunu biliyorum da
Zoruna mı gittiGs isterse bugün edersonla akanjiyi uçağa bindirir ama daha iyisi bakılıyor
Son yıllarda izlediğim en iyi freestyle performanstıBaba biz o anları hafımızdan silmeye çalışıyoruz, sen link istiyorsun![]()
Evet bir de o var. Yok maliyetli bir adamdı zaten kar etmek normal.Kiralık verdiğimizde hiç ücret almadık mı?