Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS isterse Lamine yamali alabilir ama istemiyorGs isterse bugün edersonla akanjiyi uçağa bindirir ama daha iyisi bakılıyor
Zoruna gidenin borusuna gitsinZoruna mı gitti
Satış işini biraz daha dikkatli yapıyoruz gibi.İstemesek bile, kampa alıp hazırlık maçlarında oynatıp satıyoruz.Evet bir de o var. Yok maliyetli bir adamdı zaten kar etmek normal.
İyi ki Kenanın aletine su kaçtı yoksa a state of trance a bağlayacaktıSon yıllarda izlediğim en iyi freestyle performanstı
ATSANIZA ULANBaba biz o anları hafızamızdan silmeye çalışıyoruz, sen link istiyorsun![]()
1 milyon kar etmişiz şu an eğer orada parlar ve iyi fiyata giderse karımız artar. Çok iyi bir anlaşma sayılmaz çünkü Köhn'ün maaşı çok düşüktü ama iyi anlaşma sayılır.Aldigimiz paraya satmisiz. %20 pay var. E iste bi anlasma olmus. Neyse zararin neresinden dönersek kardir.
point otel'i arayabilirsinTaraftar olarak nasıl bir strateji takınmalı, ne yapmalı, Ağustos 20 oldu hala takımın ihtiyaçları karşılanamadı.
Tag çalışması başlatsak bunların eli ayağı daha fazla birbirine dolaşır, yapacak oldukları transferi bile yapamaz olurlar; gevşek bıraksak ki şimdi doğal yoldan olan o, bu sefer de yumurta kapıya dayanmadan harekete geçmezler.
Makul bir şekilde meşru kanallardan taraftarın transfer konusundaki hoşnutsuzluğu ufaktan hissetirilmeli ve uyarılar ulaştırılmalı ki sonrası kulüb için hüsran olmasın.
Biz bu takımın santraforsuz şampiyonlar ligine gittiğini biliriz, bir ikincisini de kalecisiz olarak deneyimlemek istemiyoruz. Üstelik ön tarafa tarihte görülmemiş bir yatırım yapılmışken böyle bir işbilmezliğin vuku bulması felaket olur.
O yüzden yönetim bu şekilde uyumaya devam ettikçe ve transfer saati aleyhimize işledikçe; gerekirse taraftarca cebren de olsa silkelenerek kendine getirilmeye çalışılması haktır.
Bunlar dürtmeden uyanmayacak.
Olmadiginda senBence adı basına düşmemiş 2 oyuncu açıklarız 7 gün içinde
Aleti bozdu diye tüm gece apaçi şarkısını dinledikİyi ki Kenanın aletine su kaçtı yoksa a state of trance a bağlayacaktı![]()
Danyal üstadın Kenan için ''alet çalışmıyor diyor'' diyerek serzenişte bulunması aklıma geldikçe komaya giriyorum.Gösteride bu anların olduğu dakikayı veya linki atma şansı olan var mı
Bu kısmı ben hala izleyemedim, goygoyunu biliyorum da
Üstat manifest dinliyor musunATSANIZA ULAN