Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.512
- 959
- 433
Köhne esaslı çocuktu, güle güle griddy reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stres atmak isterseniz diye bırakayım buraya
İyi de kontörüm bitti
En iyisi bizzat gitmek
Beraber önüne s*çmaya gidermiyiz elele
Ben şok
Tüm konserleri soldout varlığından bir ay evvel haberdar oldum. Istesem de yeni nesili yakalayamaz oldum sanırım yaşlanıyorumArada arabada spotify next olarak önerirse denk geliyor ama sövüyorum gibi genelde, niye
Kaldigimda söyluyorum + oyuncularimizin konusunda nasil övdügumü görebilirsin.Az olabilir o ayri.Reis GS hakkinda en son ne zaman bir şeyden memnun kaldın varmıdır bir 15 yılı![]()
Piyasada yıllardır yoklar ki olum zaten bir çıktılar bir anda patladılar 1 yıl bile olmamistir muhtemelen gruplarınaTüm konserleri soldout varlığından bir ay evvel haberdar oldum. Istesem de yeni nesili yakalayamaz oldum sanırım yaşlanıyorum
temel dursuna sana bir bilmece sorayim mi demis. dursun sor demis. temel baslamis sormaya. kanadi var ucamaz. petegi var bal yapmaz. der demez dursun atlamis: silkeyim oyle ariyi. hahahaha.Gs yöneticilerine sormuşlar atom mu parçalamak istersin transfer yapmak mı ?
Uranyum mu plütonyum mu olsun diye cevap vermişler
Muslera'nınmakat bir transfer şifresi
acaba kim
Ali sana da saplıcam ona güvenmem buna güvenmem yeter lanHollanda'dan gelen sporculara güvenmiyorum şahsen
Sitemkar olarak söylemedim ki niye yapmiyorsun diye ciddi olarak sormuştumKaldigimda söyluyorum + oyuncularimizin konusunda nasil övdügumü görebilirsin.Az olabilir o ayri.