Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç kere yazdıkAli sana da saplıcam ona güvenmem buna güvenmem yeter lan
Kimi istiyorsun açık ve net yaz
Alan takım sağlık kontrolünden geçirir, sözleşmeyi imzalar ve sen o zaman açıklarsın. Onu da bugün yaptılar.Muhabirlerin yazmasinin değeri yok.
benim en çok şaşırdığım olay ise tur-gay denen geçim kaynağı Galatasaraylıların ettiği küfürlerden ötürü Galatasaraylılara tazminat davası parasına bakan herifin gazeteciliğe ilk Galatasaray muhabiri başlaması olduğunu öğrenmemdirANK askere gittiği dönem Ercan Ahmetlerin 6 ay onun yerine GS muhabirliği yaptığını biliyor muydun
Satiş yapipta önceden aciklama yapan avrupa takimlari gördum geçenlerde.Yapan yapiyor.Alan takım sağlık kontrolünden geçirir, sözleşmeyi imzalar ve sen o zaman açıklarsın. Onu da bugün yaptılar.
Muhabirler dün yarın sağlık kontrolünden geçecek ve imzayı atacak dedi, - Alman basını da yazdı-
Onların değeri yoksa resmi açıklamayı bekleyeceksin
Çok var yabenim en çok şaşırdığım olay ise tur-gay denen geçim kaynağı Galatasaraylıların ettiği küfürlerden ötürü Galatasaraylılara tazminat davası parasına bakan herifin gazeteciliğe ilk Galatasaray muhabiri başlaması olduğunu öğrenmemdir
o zamanlar medyada da hiç gücümüz yokmuşÇok var ya
Fanatik fenerli olup 30 sene GS muhabirliği yapan adamlar var.
Gelip 1 postada burda mi dövsun kiz cocugunu roweİkisi için 10 milyon teklif edelim.
Halil ÖzerÇok var ya
Fanatik fenerli olup 30 sene GS muhabirliği yapan adamlar var.
Yağlı gözlemeden sonra şimdi de çiğ köfteden motoru bozulmuş acı fazla olduğu için basura çevirebilirmiş, renkdaşımız zor durumda@Emre Zeytinli okan buruk Haluk yurekli karisinda. Heyecandan evde bu saati beleyend kadar 12bin adim atmis olmalisin.
Ne yemisler ayarlandi bu televiziya icin
Biz yapmıyoruz, KAP var bizde.Satiş yapipta önceden aciklama yapan avrupa takimlari gördum geçenlerde.Yapan yapiyor.