Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali sana da saplıcam ona güvenmem buna güvenmem yeter lan

Kimi istiyorsun açık ve net yaz
kaç kere yazdık

D.Costa Donnarumma Ederson Sommer içinde hangisi olursa, bunlar olmuyorsa makul şekilde (15-20 bons 2-3 maaş) Lammens, Tzolakis vs. isimlere de okeyim, Onana da olur

Ederson Akanji İlkay paketi + fırsat Bissouma + scout31 sağ bek + scout31 hücumcu sağ ayaklı kanat forvet, Zaniolo dehlenip

Muhabirlerin yazmasinin değeri yok.
Alan takım sağlık kontrolünden geçirir, sözleşmeyi imzalar ve sen o zaman açıklarsın. Onu da bugün yaptılar.

Muhabirler dün yarın sağlık kontrolünden geçecek ve imzayı atacak dedi, - Alman basını da yazdı-

Onların değeri yoksa resmi açıklamayı bekleyeceksin

ANK askere gittiği dönem Ercan Ahmetlerin 6 ay onun yerine GS muhabirliği yaptığını biliyor muydun
benim en çok şaşırdığım olay ise tur-gay denen geçim kaynağı Galatasaraylıların ettiği küfürlerden ötürü Galatasaraylılara tazminat davası parasına bakan herifin gazeteciliğe ilk Galatasaray muhabiri başlaması olduğunu öğrenmemdir

Alan takım sağlık kontrolünden geçirir, sözleşmeyi imzalar ve sen o zaman açıklarsın. Onu da bugün yaptılar.

Muhabirler dün yarın sağlık kontrolünden geçecek ve imzayı atacak dedi, - Alman basını da yazdı-

Onların değeri yoksa resmi açıklamayı bekleyeceksin
Satiş yapipta önceden aciklama yapan avrupa takimlari gördum geçenlerde.Yapan yapiyor.

benim en çok şaşırdığım olay ise tur-gay denen geçim kaynağı Galatasaraylıların ettiği küfürlerden ötürü Galatasaraylılara tazminat davası parasına bakan herifin gazeteciliğe ilk Galatasaray muhabiri başlaması olduğunu öğrenmemdir
Çok var ya

Fanatik fenerli olup 30 sene GS muhabirliği yapan adamlar var.

@Emre Zeytinli okan buruk Haluk yurekli karisinda. Heyecandan evde bu saati beleyend kadar 12bin adim atmis olmalisin.

Ne yemisler ayarlandi bu televiziya icin

Program 22.30 herhalde hocanin ayni seyleri 64.kez soylemesini izleyecektim ama yok şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt