Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.403
- 17.036
- 2.073
Hatip gidince haber alamaz oldularÇago denilen hesap bu dönem Sami Yen Haber ile hayal kırıklığı oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatip gidince haber alamaz oldularÇago denilen hesap bu dönem Sami Yen Haber ile hayal kırıklığı oldu
Hakan'ın bu tarz dengesiz yazılarına genelde kahkaha atmışımdır reis
Ederson + Akanji + İlkay paketi yükleniyor.
bardakci yerine elmali olur. bardakci sol stoper oynayamaz.Akanji gelirse güncel form durumlarıyla Sallai de Abdülkerim de kesilecek gibi gelmiyor bana. Belki Lemina ve Yunus yerini kaybedip üçlü defans düzeninde oynayabiliriz
Ederson
Akanji-Davinson-Abdülkerim
Sallai-Torreira-Sara-Jakobs
Sane-Osimhen-Barış
30 senedir hep diyorlar renktaş Galatasaray batacak diye .Evet batıyoruz önce onlara sonra içimizdeki hainlere.Galatasaraya hiçbir şey olmaz o yüzden kim ne kadar ediyorsa verilsin ne kadara kaliteli topçu geliyorsa gelsin.Başımızda şuan Erden Başkan gibi biri olsa bambaşka hayallerimiz olurdu ama malesef bizim şuanki yönetimin iknası ,becerisi bu kadarÜstat hala kulüp batacak diyorlar GS büyüdü aynı ligde değiliz aynı yerde değiliz diyoruz neden anlasilmiyor
Gösteride bu anların olduğu dakikayı veya linki atma şansı olan var mı
Bu kısmı ben hala izleyemedim, goygoyunu biliyorum da
Osimhen değil de t-shirt forma falan filan aldımDemek osimhen solo il gala kutusu almadin
Kesinlikle gelmeli Osimhen, Sane, Barış bunları inanılmaz besler.İlkayin bizde acayip is yapacagini düşünüyorum
sen o potansiyelli gençlerin daha adını söylemeden portekizliler ,son dönemde özellikle fransızlar ispanyollar ve ingilizler almış oluyor bileAbi ne Singosu ne Akanjisi ne Ederson'u!
Gidin alın 25 yaş altı potansiyelli gencoları. Doğru scouting yaparsan toplam 25m Euro'ya yeni Boey, yeni solak Davinson, yeni Melo, yeni Muslera alırsın. İlkay'ı da Free çöz, transferi kapat.
İsin sakasindayim yavOsimhen değil de t-shirt forma falan filan aldımFormanın 1'inde kendi adım yazılı diğerinde ise futbol oynarken kullanılan lakabım yazılı
Genelde mahalledeki arkadaşların da kullandığı 1 lakap
![]()
Biliyom reis yavİsin sakasindayim yav![]()
Ilkay orda 9,2 m€ net aliyormus. Onu birakipta gelmez.İlkay Cityde kalmak istiyomuş o iş olmaz