Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav yine en kritik maçta sağ beke Kaan ı koyacaksın hoca lütfen Avrupa’dan bahsetme bir zahmet hedef 26 de sen

Biliyom reis yav :D Nasılsın görüşmeyeli?
Standart ya, ama "standardin" seviyesi dustu.
Sagligimizda her sey yolunda, afiyetimiz yerinde cok sukur.
Yaz sicak sevmiyorum, hafif serin aksam oluyor ufaktan ,keyif artmakta.

Guneyde sahillere hukmettigin soyleniyor butun yaz

Akanji için £15m çok değil mi

City fanlarının yorumlarına bakınca Ederson Akanji İlkay paketini 15'e verelim fln diyen vardı

Hadi onlar şey değil de maaşı yüksek otuz yaşında adama bu kadar bons. gömmek mantıklı mı

6-7 kişilik kaleci listemiz var

Costa Lammens ve bir genç daha
Ederson Sommer bunlar da listede

OB

---

GS kalesini korumak, büyük GS seyircisi karşısına çıkmak zordur
Bu yüzden tecrübe de mühim

OB

Standart ya, ama "standardin" seviyesi dustu.
Sagligimizda her sey yolunda, afiyetimiz yerinde cok sukur.
Yaz sicak sevmiyorum, hafif serin aksam oluyor ufaktan ,keyif artmakta.

Guneyde sahillere hukmettigin soyleniyor butun yaz
Evet güneyde sahilde devrim Özkan ın sayfasında F5 yapıyor, başka bir şeyde yapıyor olabilir :hmmm:

OB: 'Kalecide krizlik bir durum yok, vaktimiz var. Kalan sürede en doğru şekilde transferi yapacağız.'

OB: 'Baskı işe yaramıyor. Taraftara saygı duyuyorum ama baskı hataya sebep olabiliyor transferde. Hedeflerimiz belli, az da bir süre kaldı, doğru bir şekilde hedefe kitlenip hedefe gideceğiz.'

Alan Pato için uğraşıyor sanıyorlar yönetimi. 75 milyona adam aldık kafalarındaki GS geçmişte kaldı farkında değiller hala.
Yamyamlık baki

Adamların attıkları postlar: Osimhen ve Sane geldiği dönemde bile kendine sövdürüyor yönetim helal
Ulan asıl sana helal buna rağmen sövüyon

Yamyamlık baki

Adamların attıkları postlar: Osimhen ve Sane geldiği dönemde bile kendine sövdürüyor yönetim helal
Ulan asıl sana helal buna rağmen sövüyon
Tryi diğer ülkelerden net ayıran durum bu. Çok farklı bir kafa yapımız var. Bu topraklarda iş yapmak çok zor. Cidden manyaklik gerektiriyor bazı seyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt