Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem bek hem stoper gerek
Adamları ikiye bölüp iki mevkide oynatacaksak o zaman başka
Nicel olarak eksiğiz
Eger gercekten bir oyuncunun alinmasi isteniyorsa ve bu oyuncu hem sag bek hem stoper olarak oynamasi gerekiyorsa suan bu isimler arasindan Singo en mantiklisi.

Akanji alinirsa bekte oynar dusuncesi yanlis. Oynamaz cunku hele adamin yasi da 30 olmus iken bundan sonra bek olamaz.

26 maçta oynamış ya adam.

300 maçın 26'sı %10'dan az orada oynamış biri.

4-5 maç Abdulkerim bile sol bek oynadı.

Sol stoper oynar Sanchez'in yanında. (4-2-3-1 için)

Üçlünün solunda oynayabilir. Sağında da oynayabilir. Kendisi kenar stoper ama kenar bek değil bana göre. (3-4-1-2 için)

Üçlüde: Akanji-Sanchez-Bardakçı/Eren (Bardakçı merkez stoper olamaz ondan sağa yazdım)
Dörtlüde: Sanchez-Akanji/Bardakçı

bu olur.

26 maçta oynamış ya adam.

300 maçın 26'sı %10'dan az orada oynamış biri.

4-5 maç Abdulkerim bile sol bek oynadı.

Sol stoper oynar Sanchez'in yanında. (4-2-3-1 için)

Üçlünün solunda oynayabilir. Sağında da oynayabilir. Kendisi kenar stoper ama kenar bek değil bana göre. (3-4-1-2 için)

Üçlüde: Akanji-Sanchez-Bardakçı/Eren (Bardakçı merkez stoper olamaz ondan sağa yazdım)
Dörtlüde: Sanchez-Akanji/Bardakçı

bu olur.
İcardi Osimhen çift forvet için üçlü defansa döneceğiz gibi geliyor bana. Başka türlüsü oturmuyor aklımda hiç.

Eger gercekten bir oyuncu alinmasi isteniyorsa ve bu oyuncu hem sag bek hem stoper olarak oynamasi gerekiyorsa suan bu isimler arasindan Singo en mantiklisi.
Ben hala savunmaya 2 takviye gerek diyorum
Yalnız akanji kurtarmaz
Yalnız singo daha varyeteli oyuncu ama öyle de sayıca eksik kalırız

Akanji videolarda bana ağır gibi geldi inşallah vereceğimiz paraya değer.
Bence hücum oyuncularına yüksek bonservis verilmeli bakalım nasıl çıkacak akanji

abi şimdi biz akanji için görüşüyorsak Ederson olmadı mı ben anlamadım ? Neden mesela Ederson'la birlikte diye yazmıyor kimse ? Bu iş bilmezler ne halt yedi yine ya

Niye olmasın yaw gayet olur 30 yaş yüksek bir yas degil 32 33den sonra dinamizm düser genelde oyuncularda. Kyle walker gecen seneye kadar premier ligin en iyi bekiydi mesela
O nasil ornek yahu? Walker dedigin zaten orijinal sag bek , burada ki yas ornegi bir stoper oyunsunun bu yastan sonra bek olamayacagi.

Akanji'nin bekle ne alakasi var? Bildigin stoper. Kac macta bek oynamis bu yasina kadar?

Akanji Sanchez tarihin en iyi tandemi olur. Hoca isterse bek oynatmayı düşünsün, önemli değil. Akanji Sanchez ikilisine dönecektir mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt