Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiota karşılık zaniolo takası hiçde fena fikir değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Korkum şu ki Rabiot'un fb yapması. Acayip level atlatır adamlara. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceğiz eğer ciddi değilsek ve ilgilenirsek.
ben de aynısını düşünüyorum hiç istemem bunlarda merkezdeki oyuncular özelliksiz hep , rabiot gibi 2 yönü de iyi oynayan skor katkısı yapan neredeyse her şeyi yapan adamı almaları bana aşırı koyar bu arada.Biz alıp şah mat yapmalıyız direkt

Orijinal mevkii sağ bek olan birini almayacağız sanırım
Ya da sağ beke Sallai ile dönüşümlü oynayacak Zeki Çelik gibi bir yerli gelir

Bu arada forumdaki çok uzman futbol yorumcusu arkadaşları bilgilendirmek isterim.

Vitao Shaktar’dan 2022’de ayrılıyor yani Rusya Ukrayna savaşının başladığı sene 21 yaşında Avrupa’ya açıldığı ilk sene. Yani ayrılmasının nedeni savaş olabilir. İlla beğenilmedi Shaktar bile beğenmedi diye yorumlamamak lazım.

21 yaşında hiç bilmediğiniz bir yere gidip saval yüzünüzden mahsur kaldığınızda sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.
Transfermakt bakıp ona göre yorum yapmak daha kolay.

------------------Kaleci
-------Sanchez - Lemina - Akanji
Barış - Torreira - Sara - Rabiot - Jakops
----------Sane--------Osimhen

Duruma göre Yunus var, İcardi var, Apokerim var, Eren var.

Şu takım TSL'de içerde dışarda 5'ler geleni geçeni zaten, Avrupa'da da oldukça dengeli ve sağlam iş yaparız

ben de aynısını düşünüyorum hiç istemem bunlarda merkezdeki oyuncular özelliksiz hep , rabiot gibi 2 yönü de iyi oynayan skor katkısı yapan neredeyse her şeyi yapan adamı almaları bana aşırı koyar bu arada.Biz alıp şah mat yapmalıyız direkt

Sol ayaklı oyuncu istemiyormuş artık mou ama bu ekstra olurmu bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt