Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.503
- 39.369
- 3.293
Dursun basganim hakkindan gelir musterih olunuz tam onun kalemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bununla Napoli başkanı evlenmeli
Morinyo stoper6 istiyor rabyoyla işi olmaz.Korkum şu ki Rabiot'un fb yapması. Acayip level atlatır adamlara. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceğiz eğer ciddi değilsek ve ilgilenirsek.
ben de aynısını düşünüyorum hiç istemem bunlarda merkezdeki oyuncular özelliksiz hep , rabiot gibi 2 yönü de iyi oynayan skor katkısı yapan neredeyse her şeyi yapan adamı almaları bana aşırı koyar bu arada.Biz alıp şah mat yapmalıyız direktKorkum şu ki Rabiot'un fb yapması. Acayip level atlatır adamlara. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceğiz eğer ciddi değilsek ve ilgilenirsek.
Yaşıtsınız,halledebilecek misin Levent abi.?Bunu bana bırakın hallederim.
Transfermakt bakıp ona göre yorum yapmak daha kolay.Bu arada forumdaki çok uzman futbol yorumcusu arkadaşları bilgilendirmek isterim.
![]()
Brezilyalı futbolcular Ukrayna'dan ayrılmak için ülkelerine yalvardı: "Kendimizi terk edilmiş hissediyoruz!" | Goal.com Türkçe
Brezilyalı futbolcular, ülkelerinin kendilerine yardım etmesini bekliyor.www.goal.com
Vitao Shaktar’dan 2022’de ayrılıyor yani Rusya Ukrayna savaşının başladığı sene 21 yaşında Avrupa’ya açıldığı ilk sene. Yani ayrılmasının nedeni savaş olabilir. İlla beğenilmedi Shaktar bile beğenmedi diye yorumlamamak lazım.
21 yaşında hiç bilmediğiniz bir yere gidip saval yüzünüzden mahsur kaldığınızda sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.
Akliouche 'i cok isterdim ama deli para istiyolar.Sana bi kac tane genc büyük potensiyal sayayim
Leo Sauer, Quenda, Akliouche, Kroupi, Bright Siaw, Malick Fofana, Roger Fernandes, Assane Diao
Uçururuz EvelallahYaşıtsınız,halledebilecek misin Levent abi.?
ben de aynısını düşünüyorum hiç istemem bunlarda merkezdeki oyuncular özelliksiz hep , rabiot gibi 2 yönü de iyi oynayan skor katkısı yapan neredeyse her şeyi yapan adamı almaları bana aşırı koyar bu arada.Biz alıp şah mat yapmalıyız direkt