Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol ayaklı oyuncu istemiyormuş artık mou ama bu ekstra olurmu bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla mou gerizekalının önde gideni olup futbolcudan anlamadığı için bir şey diyemiyorum da transfer komitesinde hatta yönetimde bile futbolu ondan daha iyi bilenler olduğu için bence hiç buna sormadan giderler gibi geliyor bana.Umarım meksikalı ceyhunu alıp geçerler oraya sadece

Morinyo stoper6 istiyor rabyoyla işi olmaz.
Bunların ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizim ile adının çıkması bile yetiyor. Stoper ihtiyaçları olsa Akanji için çoktan teklif vermişlerdi. Mou'nun isteğinin önüne geçerler, Talisca gibi adamı kabullenmiş Mou, Rabiot'a mı hayır diyecek. İşin aslı stoper6 yerine tam Rabiot lazım bunlara.

Bir kac hafta once burada arkadaslarla kaleci mevzusunu konusurken soyle dusundugumu aktarmistim:

eger takimin her bolgesine kaliteli oyuncular alabilirsen kaleci genc olabilir, cunku takim bunu kaldirabilir eger zit pit rakibe pozisyon vermezsek. Bu sebeple Lammens tarzi biri alinabilir eger hem Rabiot hem Akanji gibi iki oyuncu alinirsa.

valla mou gerizekalının önde gideni olup futbolcudan anlamadığı için bir şey diyemiyorum da transfer komitesinde hatta yönetimde bile futbolu ondan daha iyi bilenler olduğu için bence hiç buna sormadan giderler gibi geliyor bana.Umarım meksikalı ceyhunu alıp geçerler oraya sadece

Fred var sol syak , symanski var sanmıyorum renktaş alacaklarını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rabiotun anasi hayati boyunca kötülüklerle ve yere düsüslerle savasmis aslinda kalbi cok temiz nazik bir kadin. Hayata küsmüs olabilir. Onun icin tek dogru adres Galatasaray.

emre özcan denen suya sabuna dokunmayan andaval akanjinin defansı zayıf demiş!!!!

fb alsa tam paket savunmacı der!!!!

fb kampında cengizi övüyordu bu lavuk!!!!

gs medyası başdan aşağı değişmeli!!!!

bu şart!
Talisca transferi dönemi de gs için yanlış transfer derken fb için doğru transfer demişti

Bunların ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizim ile adının çıkması bile yetiyor. Stoper ihtiyaçları olsa Akanji için çoktan teklif vermişlerdi. Mou'nun isteğinin önüne geçerler, Talisca gibi adamı kabullenmiş Mou, Rabiot'a mı hayır diyecek. İşin aslı stoper6 yerine tam Rabiot lazım bunlara.
Tamam iste elinde talişka maliska da varken iki de kanat almışken direkt kazma os istiyor. Amrabatı pek tutmuyor İsmail de sürekli sakat. Bizim mantigimiza ters gelebilir ama adamın mantığı o.

Bir kac hafta once burada arkadaslarla kaleci mevzusunu konusurken soyle dusundugumu aktarmistim:

eger takimin her bolgesine kaliteli oyuncular alabilirsen kaleci genc olabilir, cunku takim bunu kaldirabilir eger zit pit rakibe pozisyon vermezsek. Bu sebeple Lammens tarzi biri alinabilir eger hem Rabiot hem Akanji gibi iki oyuncu alinirsa.
para ne olacak orası da var akanji 20 , hadi en kötü lammens olsa 20-25 o olur Costa olsa daha fazla olur.150 harcayacak para var mı bizde o önemli asıl yada bunu harcamayı göze aldık mı bu dönem.Üstüne rabiot falan da eklesek çok oluyor yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt