- 4 Ağustos 2009
- 83.703
- 62.359
- 5.093
Barıs-Osimen-Sane
Rabyo-Lemina-Toreyra
Jakups-Akıncı-Davinson-Sallai
Uğurcan
Rabyo-Lemina-Toreyra
Jakups-Akıncı-Davinson-Sallai
Uğurcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla mou gerizekalının önde gideni olup futbolcudan anlamadığı için bir şey diyemiyorum da transfer komitesinde hatta yönetimde bile futbolu ondan daha iyi bilenler olduğu için bence hiç buna sormadan giderler gibi geliyor bana.Umarım meksikalı ceyhunu alıp geçerler oraya sadeceSol ayaklı oyuncu istemiyormuş artık mou ama bu ekstra olurmu bilmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunların ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizim ile adının çıkması bile yetiyor. Stoper ihtiyaçları olsa Akanji için çoktan teklif vermişlerdi. Mou'nun isteğinin önüne geçerler, Talisca gibi adamı kabullenmiş Mou, Rabiot'a mı hayır diyecek. İşin aslı stoper6 yerine tam Rabiot lazım bunlara.Morinyo stoper6 istiyor rabyoyla işi olmaz.
valla mou gerizekalının önde gideni olup futbolcudan anlamadığı için bir şey diyemiyorum da transfer komitesinde hatta yönetimde bile futbolu ondan daha iyi bilenler olduğu için bence hiç buna sormadan giderler gibi geliyor bana.Umarım meksikalı ceyhunu alıp geçerler oraya sadece
Yarına kalmış. Rusya yolcusu. 6 milyon bonservis deniliyor.Cuesta isi noldu ?
Kim bu yav, Burhan'in kankasi falan mi?
Talisca transferi dönemi de gs için yanlış transfer derken fb için doğru transfer demiştiemre özcan denen suya sabuna dokunmayan andaval akanjinin defansı zayıf demiş!!!!
fb alsa tam paket savunmacı der!!!!
fb kampında cengizi övüyordu bu lavuk!!!!
gs medyası başdan aşağı değişmeli!!!!
bu şart!
Tamam iste elinde talişka maliska da varken iki de kanat almışken direkt kazma os istiyor. Amrabatı pek tutmuyor İsmail de sürekli sakat. Bizim mantigimiza ters gelebilir ama adamın mantığı o.Bunların ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizim ile adının çıkması bile yetiyor. Stoper ihtiyaçları olsa Akanji için çoktan teklif vermişlerdi. Mou'nun isteğinin önüne geçerler, Talisca gibi adamı kabullenmiş Mou, Rabiot'a mı hayır diyecek. İşin aslı stoper6 yerine tam Rabiot lazım bunlara.
30 yasindaki adama 15 az para degil. Dunya kadar da maas alacak. Normalde maas az olsa zaten dunya kadar takim bu transfere girerdi. Ne yazik ki gercekler bu artik.Oluyor galiba.
rabiot varken ilkay'ı alan haindir -eğer rabiot gelmek isterse bize-
para ne olacak orası da var akanji 20 , hadi en kötü lammens olsa 20-25 o olur Costa olsa daha fazla olur.150 harcayacak para var mı bizde o önemli asıl yada bunu harcamayı göze aldık mı bu dönem.Üstüne rabiot falan da eklesek çok oluyor yani.Bir kac hafta once burada arkadaslarla kaleci mevzusunu konusurken soyle dusundugumu aktarmistim:
eger takimin her bolgesine kaliteli oyuncular alabilirsen kaleci genc olabilir, cunku takim bunu kaldirabilir eger zit pit rakibe pozisyon vermezsek. Bu sebeple Lammens tarzi biri alinabilir eger hem Rabiot hem Akanji gibi iki oyuncu alinirsa.