- 16 Haziran 2010
- 191.326
- 134.233
- 6.478
Aksam ki gorusmeden cikar kokusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her devrin adamısın SamiiiHerif belki maaş pazarlığı yapıyor uyanık olmak lazım. Hemen eleştiriyorsunuz
Yönetime karşı düşmanca tutumu var bence bizim taraftarin. Belmas döneminden sonra özellikle arttı. Ben bu yönetimi destekliyorum ve takdir ediyorum transfer dönemini de en iyi şekilde tamamlayacaklarına inanıyorum.
#sagduyu
Yedek stoper yok sağ bek yok. İki mevkide de oynayabilen oyuncu bakıyoruz. Apo sakatlandığında veya kırmızı gördüğünde kim oynayacakyerine oyuncu bakılıyor gibi bi hava var
ali nacinin bir tane tutan haberi yok 3 senedir salınbu ali naci nerden cikti yine ya
ne güzel sesi cikmiyodu son senelerde
rekabet iyi ama akanji gibi bi isim alınırsa apo yedek olması banko gibi tabi üçlü oynamayacaksakRekabet yok o bolgede, iki stoper ve 2 acemi cocuk duruyor suan. Buna farkli pencereden bakmamiz gerek.
Bunu biraz daha açalım. GSC yi muallakta bırakmak yakışık almaz.Her devrin adamısın Samiii
yüksek maaşlı isimli biri alınırsa apo yedeğe çekilir benim görüşüm bu daha düşük profil biri alınırsa rekabet olabilirYedek stoper yok sağ bek yok. İki mevkide de oynayabilen oyuncu bakıyoruz. Apo sakatlandığında veya kırmızı gördüğünde kim oynayacak
Bir anda hepimiz Akanji diye parladık rtş. Sonra baktık ki oyuncunun haberi bile yokmuş, tekrar başa döndük. Olan biten bu.Noluyor ya
ne olduHevesler gene kursakta kaldı
Iyide yarin o zaman Abdulkerim 3 mac kotu oynayinca kimse birsey dememeli yonetime, veya biri mesela sakatlansa ve Metehan'i falan gorursek bunlari pesinen kabul etmemiz lazim. Bu isin rajonu bu. Iyi takim iyi oyunculardan olusur. Tabi her pozisyon icin alternatif oyuncular birbirine cok yakin olamaz ama takimi bir ust seviyeye tasiyabilecek oyunculara da burun kivirmamamiz gerek. Yoksa takim neden daha iyi olmuyor demeyecegiz taraftar olarak.rekabet iyi ama akanji gibi bi isim alınırsa apo yedek olması banko gibi tabi üçlü oynamayacaksak