- 18 Temmuz 2009
- 80.680
- 225.149
- 5.093
Vakit kalmadı ya kulüple anlaşıyorlar oyuncuyla olmuyor ya kulüple oluyor oyuncuyla olmuyor.
Bu nasıl döngü lan
Bu nasıl döngü lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SelamlarRabiotu almayın ya lanet olsun
Edersonu nerden cikardin konu o muydu?Zaten as değil, yedek. Ederson için bahsedilen bonservis ve maaş gerçek ise, yedek Jankat ile çıkmayı yeğlerim. Ederson M.City için mükemmel, ama bizim için ne vereceği belli değil. Donnarumma dersen eyvallah, maaş da bonservis de konuşulmaz.
Kalmak istiyor diyorlardi 1 ay once felan hala oyledir muhtLunin kesin kalıyor mu madridte
Genç alsınlar genç bütün takım veteran olduAlcez. Ortasaha diye kafa açtın kaç gündür
Akanjiyi almisiz ama akanjinin bundan haberi yok hep senmi spoiler verecen reisBu ne abi 429. sayfadayim 40 sayfa ilerlemis neler oldu
Tek tek geliyorum
Yeni başlık açılmış galiba .Bu ne abi 429. sayfadayim 40 sayfa ilerlemis neler oldu
Tek tek geliyorum
Oyuncu ile gorusmeden kuluple gorustugumuzu hatirlamiyorum ben. Imkan vermiyorum. Transferde cok mallik yaptik ama bu yeni olur.Vakit kalmadı ya kulüple anlaşıyorlar oyuncuyla olmuyor ya kulüple oluyor oyuncuyla olmuyor.
Bu nasıl döngü lan