Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır sezon başı yaptı.
Yanılmıyorsam yaz transfer sezonu sona ermişti yaptı, ancak lemina geldiğinde şartlar aynıydı.
Düzeltme ağustosta söylemiş. Biraz da fırçalamış milleti:)
Okan Buruk: "Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım" diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var. Transferde de hatalarımız oldu, bunu kabul etmemiz gerekiyor.

bir şey itiraf etmek istiyorum Allah Afetsin kutucunun transfer edilmesini çok istemiş hatta transfer edildiğinde çok mutlu olmuştum

doğru young boys faciası öncesi yapmış

young boysa kariı 12 kişi oynatsaydı belki kazanırdık
Evet olm yazın yaptı. Bir önceki sezon kerem çok iyiydi o yedeğe geçti, mertens çok iyidi, Berkan Kaan oynar dedi. İlk kurgusu torreira sara mertens idi. Hatta Kerem aktürkoplu ve barış vardı. Yunus daha formayı kapmamıştı. Mertens alternatifi yunus düşünüyordu…orta saha da sayısal olarak oyuncu vardı. Kerem in dandik performansı mertens in bir önceki seneki performansı gösterememesi. Kerem aktürkoğlunun gidişi sonrası orta saha eksik kaldı…

Ocak transfer döneminde de eksikliği gidermek için Lemina geldi. Lemina nın Avrupa ya dahil olmaması da tamamen nelsson sıpasının illa gidecem demesiydi. Davinson, Osi, torreira cezalıydı… defansta oynatacak kimse kalmadığı için Lemina yerine cuesta yazıldı. Hatta dün Lemina 1 hafta önce gelmiş olsa Lemina yı yazardım geldiğinde hiç hazır değildi dedi…

Yanılmıyorsam yaz transfer sezonu sona ermişti yaptı, ancak lemina geldiğinde şartlar aynıydı.
Düzeltme ağustosta söylemiş. Biraz da fırçalamış milleti:)
Okan Buruk: "Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım" diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var. Transferde de hatalarımız oldu, bunu kabul etmemiz gerekiyor.

Evet olm yazın yaptı. Bir önceki sezon kerem çok iyiydi o yedeğe geçti, mertens çok iyidi, Berkan Kaan oynar dedi. İlk kurgusu torreira sara mertens idi. Hatta Kerem aktürkoplu ve barış vardı. Yunus daha formayı kapmamıştı. Mertens alternatifi yunus düşünüyordu…orta saha da sayısal olarak oyuncu vardı. Kerem in dandik performansı mertens in bir önceki seneki performansı gösterememesi. Kerem aktürkoğlunun gidişi sonrası orta saha eksik kaldı…

Ocak transfer döneminde de eksikliği gidermek için Lemina geldi. Lemina nın Avrupa ya dahil olmaması da tamamen nelsson sıpasının illa gidecem demesiydi. Davinson, Osi, torreira cezalıydı… defansta oynatacak kimse kalmadığı için Lemina yerine cuesta yazıldı. Hatta dün Lemina 1 hafta önce gelmiş olsa Lemina yı yazardım geldiğinde hiç hazır değildi dedi…
Burada yazdım…

Bissouma ve Rabiot isimleri boşa çıkmadı dedim. Futbolun son yıllarında yağlı kontrat istemiş olabilir Arabistana bakmak lazım

birde eklemiş

young boys maçı öncesi

12 kişimi oynayacağız kimse ne oynatmak istediğimizi bilmiyor diye ekşemiş!!!

gördük aveupada muhteşem taktik dehası!!!!

yaktın bizi

bu çocuklar uefayı alabilirsi!!!

Yok be abi o kadar da değil.

İcardi sakatlanmasa 1-2 tur daha gidebilirdik ama maksimum çeyrek falan oynardık o defans ve kaleci performansı ile.

final için ciddi oyun kültürü ve alışkanlığı lazımdı.

Aşağıdaki isimler geleli 1-1.5 sene olsa düzenli oynasa en az bir Avrupa Mevsimi

Alisson
Boey (2023 Model)
Laporte (pasör üst düzey stoper)
İlkay (Sara yerine, çıkan İlkay giren Sara)
Lemina (sezon başı alınsaydı)
Eren ( 1 sene önce gelecekti)

Ayrıca kadronda öyle derinlik olacak ki giren çıkan aynı oyunu oynayabilecek. En zayıf halkan da güçlü olacak yani.

Gittik Kutucu, Cuesta, Frankowski falan aldık oynayamayacağımız ya da oynasa da fark etmeyecek.

Bu arada bu kadro yine CL’de maksimum Çeyrek Final yani 2-3 sene oynasa da beraber. Ötesi imkansız sayılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt