Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada yazdım…
Şartlar aynı, orta saha demiyor 8 numara diyor. Keremin mertebesin yerine oyuncu alınmadı ki.. neyse.. Kendisi hata yaptığını (düzeltme: lemina konusunda hata yaptığınından bahsetmiyorum, genel anlamda bazı hatalar yaptığını diye düzelteyim, sonra yanlış anlaşılıyor) kabul ediyor ama buradaki hoca seven bazı arkadaşlar kabul etmiyor. Önemli değil, şuan başarılı olsun da.. çünkü onun şuan başarısı Galatasaray’ın başarısıdır.

Ben Disasi'yi surekli kadrolara yaziyodum yaz basinda ama pek izlememistim kagit ustunde mantikli geliyodu

Boylu poslu fizikli, ortalama ustu surati var sag bekte de oynayabiliyor vs. diye

Fransa MT gecmisi vardi, Monaco - Chelsea - Villa hepsinde hatri sayilir dakikalar almisti

Yalniz millet hakkinda ne yazip ciziyor biraz okuyup birkac video izleyince belinin yeterince hizli donemedigine kanaat getirdim

Ucuza alinabilecek olsa iyi olurdu ama muhtemelen 20m civari bir bonservisi olacak ve o fiyat icin yeterince ekstrasi olan bir oyuncu degil

Yeterince cevik degil ve beli asiri zor donuyor. Bizim oyun anlayisinda bekte delik desik ederler bu adami

@Murat Durmaz ın ankette kullanacağı oy vereceğim karar da etkili olacak.
Şu an Galatasaray ne istediğini bilmiyoBence hem sağ bek hem de stoper alınmalı.Heaaaaa hem sağ bek hem de stoper oynayabilecek 1'ini alacaksalar daha da ucuza Sangante var alınabilecek.Hem Sevilla hem de Nottingham Forest'ta istemişti..

Şartlar aynı, orta saha demiyor 8 numara diyor. Keremin mertebesin yerine oyuncu alınmadı ki.. neyse.. Kendisi hata yaptığını kabul ediyor ama buradaki hoca seven bazı arkadaşlar kabul etmiyor. Önemli değil, şuan başarılı olsun da.. çünkü onun şuan başarısı Galatasaray’ın başarısıdır.
Kerem demirbay dan bahsediyordum. Yunus u da 10 numara oynatacaktı. Aktürk gidince kanata geçti son gün…

Lemina taş gibi 1 orta saha.Lig Maçları'nda genelde diğer Takımlar arasında Kadro Fark'ı olduğu için rahatça Maçlar'ı kazanabiliyoz.Adam niye kassın :D Geçen sene Fb Maçı'nda oynadığı oyun ortada.O Maç'ta yenilseydik biz 5. Yıldız'ı değil belki de Fb 4. Yıldız'ı takıyodu.Lemina hem Şampiyonlar Ligi için hem de Lig için gerekli 1 oyuncu..

Lemina taş gibi 1 orta saha.Lig Maçları'nda genelde diğer Takımlar arasında Kadro Fark'ı olduğu için rahatça Maçlar'ı kazanabiliyoz.Adam niye kassın :D Geçen sene Fb Maçı'nda oynadığı oyun ortada.O Maç'ta yenilseydik biz 5. Yıldız'ı değil belki de Fb 4. Yıldız'ı takıyodu.Lemina hem Şampiyonlar Ligi için hem de Lig için gerekli 1 oyuncu..
Bravo M.D.

Ben Disasi'yi surekli kadrolara yaziyodum yaz basinda ama pek izlememistim kagit ustunde mantikli geliyodu

Boylu poslu fizikli, ortalama ustu surati var sag bekte de oynayabiliyor vs. diye

Fransa MT gecmisi vardi, Monaco - Chelsea - Villa hepsinde hatri sayilir dakikalar almisti

Yalniz millet hakkinda ne yazip ciziyor biraz okuyup birkac video izleyince belinin yeterince hizli donemedigine kanaat getirdim

Ucuza alinabilecek olsa iyi olurdu ama muhtemelen 20m civari bir bonservisi olacak ve o fiyat icin yeterince ekstrasi olan bir oyuncu degil

Yeterince cevik degil ve beli asiri zor donuyor. Bizim oyun anlayisinda bekte delik desik ederler bu adami
Y gibi herif yav, hiç beğenmiyorum.

Biraz da mal gibi

Kerem demirbay dan bahsediyordum. Yunus u da 10 numara oynatacaktı. Aktürk gidince kanata geçti son gün…
Azizim amacım tartışmak değil, Okan hoca bu konuda, ne derse desin, birşeyi gizlemek için diyor. Kerem demirbay önceden düşüş başlamıştı zaten, millet boşuna lemina demiyordu ki. İkincisi nelson gitmeseydi de oynatmazdı ve sadece bahanesi oldu cuestayı almanın. Dahası cuesta gibi kötü (ki geldiğinde sahaya çıkmadan eleştirmeyelim diyen biriyim) bir topçuyu yazacak kadar transfer ettiği topçuyu (ki hoca istememiştir curstayı, Hatipoğlu’nun işidir) yazdı listeye.. ve dahası fb maçında oynattı sonra kesti.. neymiş hazır değilmiş. Neden fb maçında oynattı? Ta ki bjk gibi vasat bir takıma yenilinceye kadar.. bunların hepsi tesadüf mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt