Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.642
- 36.174
- 2.773
![]()
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
aldık mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
basinialdık mı
Bizim ülkedeki stadların %60'ı tarla gibi adamların 7. lig takımının çimlere bak bizde 1 alt lige düşünce patates ekiliyor.
Raporladim reis.basini
bende seni raporladim kanka cezaevinde tokatlariz birbirimiziRaporladim reis.
Raporlamamiştim saka yaptim geri al ltfn.bende seni raporladim kanka cezaevinde tokatlariz birbirimizi
bir yabancı Türkiye'ye gelecekse önce gs gelmeyi düşünür... hatta daha ileri gideyim o ali koç ve diğerleri bir oyuncuyu getiriyorsa oyuncunun ikna sebeplerinde biri Galatasaray'ın bu lige olduğu içindir... bilenler bilir fener anelkayı getirdiğinde adam basın toplantısında aynen buna bezer açıklamalar yapmıştı....REALİST DÜŞÜNCE !
Belotti Türkiye'ye falan gelmez arkadaşlar. Gelseydi Jesus'lu, Ali Koç'lu fenere giderdi. O yüzden Serie A dışına çıkacağına ihtimal vermiyorum. Muhtemelen Roma'ya gidecektir.
nasil olucak ben seni raporlamistimRaporlamamiştim saka yaptim geri al ltfn.
Özelden sövem mi sana?
Transfer donemi sonunda Ada'da toplu imza toreni yapacaklar benceŞimdiye kadar Galatasaray adasında bir imza töreni olmadıysa şuna eminim ki oraya üst seviye 1 kişi daha geleceği içindir![]()
nasil olucak ben seni raporlamistim
€25m'ye birakirlar
Az sonra geliyorNerde kaldı bu Talisca yav