Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen ne guzel bombalıyosun öyle halugu:asd:
Asıl bunların ayarlarını bozan kişi
FZfzDwsXwAA_FxD

Belotti inanılmaz zor transfer eğer gelirse muhteşem iş. Geçen sezondan beri adı Milan ile geçiyordu . Şimdi de Roma aldı alacak deniliyordu. İtalyanlar da ülke dışına çıkmayı sevmez fazla. Adam bu kadar gözde Serie A da. Bu şartlarda alınırsa yönetim her türlü övgüyü hak eder.

REALİST DÜŞÜNCE !

Belotti Türkiye'ye falan gelmez arkadaşlar. Gelseydi Jesus'lu, Ali Koç'lu fenere giderdi. O yüzden Serie A dışına çıkacağına ihtimal vermiyorum. Muhtemelen Roma'ya gidecektir.

realistmi güldürdün beni reis.

Ben iddaa ediyorum belotti feneri tanımıyordur.öyle bir takım olduğundan bi haberdir.Biliyorsada bu şike mevzusundan aklında kalmış olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kinghan can belotti müjdesi verse de göbek atmağa başlasak

Bellotti bize uyar mı? Bilmiyorum İtalya milli takımında izlediğim Bellotti öyle ahım şahım bir forvet değil.

Burhancan, Salim ve Ertan'ın haber kaynakları bunlardan daha güvenilir Nevzat ve Ali Naci'de ortak haber kaynaklarından alıyorlar bunları asıl patlatan Griliş transferinde yaptıkları hata yüzünden Okan hoca dahi herkes bundan sonra gereken yapılacak demişlerdi. Bunlara 1 tane haber gitmiyor ulaşıyorlarsa da menajerler aracılığıyla ulaşıyorlardır onlarda genel de doğruluk payı düşük haberler oluyor zaten son haberleri Ali Akman'dı o da Göztepe'ye gitti. Programlarında tam transfer haberlerini söyleyecekken Gökhan Dinç araya girer birilerine sallamaya başlar Haluk girer başka bir şey der önceki konulara döner oyalama taktiği yaparak vakit kazanır 5 dakika da sonunda da sonunda da Haluk ilgimiz yok der. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt