Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.453
- 8.790
- 1.698
Bence de satilmasin. Bu saatten sonra kimi alacaz yav.İyiyim iyi olmasına da Nelsson'un satılmaması için dua etmekteyim. Keramettin kafaya koymuş. Saplayacak net!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de satilmasin. Bu saatten sonra kimi alacaz yav.İyiyim iyi olmasına da Nelsson'un satılmaması için dua etmekteyim. Keramettin kafaya koymuş. Saplayacak net!
Asıl bunların ayarlarını bozan kişisen ne guzel bombalıyosun öyle halugu![]()
Bu niye hiç belotti hakkında konuşmuyorAsıl bunların ayarlarını bozan kişi
![]()
REALİST DÜŞÜNCE !
Belotti Türkiye'ye falan gelmez arkadaşlar. Gelseydi Jesus'lu, Ali Koç'lu fenere giderdi. O yüzden Serie A dışına çıkacağına ihtimal vermiyorum. Muhtemelen Roma'ya gidecektir.
40 verdiler yasi hala genc kontrati da var. Maasi coksa 20'ye de salabilirlerBu, memnun olmamış hâlleri mi?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Adam dalga geçmiş yavrealistmi güldürdün beni reis.
Ben iddaa ediyorum belotti feneri tanımıyordur.öyle bir takım olduğundan bi haberdir.Biliyorsada bu şike mevzusundan aklında kalmış olabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belotti yüzde 80 romaya gider. Bize güzel bir kanat oyuncusu bakın siz. Benim içimden geçen isim Lucas Moura.
REALİST DÜŞÜNCE !
Belotti Türkiye'ye falan gelmez arkadaşlar. Gelseydi Jesus'lu, Ali Koç'lu fenere giderdi. O yüzden Serie A dışına çıkacağına ihtimal vermiyorum. Muhtemelen Roma'ya gidecektir.

Twitter'da espriye vurmak için sallanan şeyi gerçek sanmış."Operasyon: Hagi" nedir ya? Emre Kaplan makatından sallıyor yine.